Čaute, chcel by som sa naučiť robiť na photoshope konkrétne cs3 ale to je v podstate jedno, problém spočíva v tom že vôbec neviem kde začať, mám v tom úplný guláš, ako ste začínali vy (nejaké linky na dobré SK/CZ stránky o photoshope.) Ide mi len o radu k
mne sa osvedčila táto stránka -videotutorialy.sk....je to síce všetko asi až pre cs5, ale chalan to v tých videách úplne jednoducho a logicky vysvetlil a na úvod mi to dosť pomohlo....
ja som začal tak, že mame doviezli nový comp keď som mal 11, bol to prvý mac čo som v živote videl, mamka sa k nemu sadnúť bála, tak som si sadol ja, prvá ikonka ktorú som videl na ploche bola photoshop, tak som otvoril, klikal, skúšal čo ktorý nástroj robí, ako sa správa, a hral sa.
@jamaisvu ďakujem za tip, veľmi pekne určite to ešte dnes vyskúšaj, ďakujem aj ostatným za rady
@louis 17 To peace je tam preto, lebo keď niekde založím typu "POMOC" tak každý mi len vyp*čuje že som neschopný debil čo nevie nič, preto je to tam to "PEACE"
v Prešove je Spojená škola kde je SOŠ Technická a Gymko no a je tam odbor Grafik Digitálnych Medií a tak isto je aj súkromná škola v KE filmárska či aká a tam tiež je Grafik a ešte aj na jednej škole v KE tiež je odbor s grafikou ale neviem aká to je škola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja som začal tak, že mame doviezli nový comp keď som mal 11, bol to prvý mac čo som v živote videl, mamka sa k nemu sadnúť bála, tak som si sadol ja, prvá ikonka ktorú som videl na ploche bola photoshop, tak som otvoril, klikal, skúšal čo ktorý nástroj robí, ako sa správa, a hral sa.
» www.photoshoptopsecret.com/...
@louis 17 To peace je tam preto, lebo keď niekde založím typu "POMOC" tak každý mi len vyp*čuje že som neschopný debil čo nevie nič, preto je to tam to "PEACE"
» www.cstv.sk/search/?search_...