no som mierne pokrocili programator v oblasti php a mysql, mam planovanu tvorbu jednoho webu, ale nemate niekto radu ako spravit aby vo fore ked napisete nejakeho smajlika tak sa miesto tych par znakov ukaze obrazok smajlika?? myslim toto
Tenpatic: ja som tym len chcel povedat, ze ak niekto o sebe prehlasi, ze je mierne pokrocili, tak take veci ak zmena textoveho smajla za grafickeho, mu v ziadnom pripade nemoze robit problemy
to:tommyhot> presne tak tiez sa nad tym čudujem...len vieš on si može povedať mierne pokročily hrat sa ze to ovlada, ale možno ani nevie čo vlastne skratka php znamená
haha.. ked ste si nevsimli tak je tam napisane MIERNE.. nemam prirucku vsetkych funkcii PHP takze som sa opytal a uz hned rypete.. Boze tak mam 14 rokov..a co? musim mat 20 aby som vobec mohol PHP poxopit?? .suhlasim neviem ani zdaleka vsetko, ale ked si viem sam naprogramovat regnutie, prihlasenie, jednoduchsie forum (bez predlohy) tak sa snad mozem pokladat ze MIERNE pokrocileho..
Ved sa nerozculuj. Btw nechapem ako si vies nakodit registraciu, prihlasenie a FORUM, ked nevies zmenit textovych smajlov za grafickych za pomoci jedneho cyklu a jednej jedine fcie?
Ani ja nemam prirucku vsetkych fcii, ale na to predsa existuje php.net
Bez zostavenia poľa so smajlíkmi záležitosť dvoch príkazov .
Nepoužívaj termín mierne pokročilý, keď nevieš čo v "programátorskom" svete znamená... ak sa s riešením takejto banality obraciaš na fórum, si stále začiatočník (trošku odjebovejšie povedané lama ). Pretože v PHP-čku, narozdiel od množstva iných programovacích jazykov, nie je podstatné či to funguje, podstatné je ako nakóduješ riešenie, keďže samotný jazyk je primitívne ľahký.
» php.net - tu máš všetky funkcie ako na dlani, a ďalej už len - učiť sa, učiť sa, učiť sa.
Btw., po zverejnení adresy webstránky vyhlasujem súťaž s názvom "lookin' for webpage security vulnerability"
Serion: jj presne o to mi islo a ak by sa tam ziadne dierka nenasla vtedy by si dotycny (teoreticky) mohol povedat, ze je mierne pokrocily..
Inak suhlas ze php je primitvne lahky jazyk, ale ktory nie? Prave sa ucim C++ a zistujem, ze pokial clovek nema programatorske myslenie (chvala bohu ja ho mam), tak sa nenauci ani pocitat do 5 (obrazne povedane)
oki..budem pametat ze od MIERNE pokrocileho pozadujete viac ..no tie veci som si vazne naprogramoval.. lenze ked som sa ucil PHP na linuxsoft tak som par lekcii v podstate preskocil pretoze som bud nemal chut alebo som si myslel ze ich nikdy nebudem potrebovat
ludkovia...tak ja neviem, ale mám pocit, že tú spomínanú stránku má v Linkoch...aj keď sa môžem mýliť, lebo tam nemá žiaden vlastnoručne urobený ani login ani registráciu. Má tam link na registráciu, ale tá vedie do phpbb fóra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Inak mi moc nesedi tato veta, ak mas taky banalny problemik a nevies ho vyriesit: "No som mierne pokrocili programator v oblasti php a mysql"
peace
Ani ja nemam prirucku vsetkych fcii, ale na to predsa existuje php.net
Btw hod link na tu tvoju stranku, som zvedavi
$text = strtr($text, $smiles);
Bez zostavenia poľa so smajlíkmi záležitosť dvoch príkazov .
Nepoužívaj termín mierne pokročilý, keď nevieš čo v "programátorskom" svete znamená... ak sa s riešením takejto banality obraciaš na fórum, si stále začiatočník (trošku odjebovejšie povedané lama ). Pretože v PHP-čku, narozdiel od množstva iných programovacích jazykov, nie je podstatné či to funguje, podstatné je ako nakóduješ riešenie, keďže samotný jazyk je primitívne ľahký.
» php.net - tu máš všetky funkcie ako na dlani, a ďalej už len - učiť sa, učiť sa, učiť sa.
Btw., po zverejnení adresy webstránky vyhlasujem súťaž s názvom "lookin' for webpage security vulnerability"
Inak suhlas ze php je primitvne lahky jazyk, ale ktory nie? Prave sa ucim C++ a zistujem, ze pokial clovek nema programatorske myslenie (chvala bohu ja ho mam), tak sa nenauci ani pocitat do 5 (obrazne povedane)
Btw. toto je tá stránka:
» www.3rd-dimension.zxq.net/...
(keby si ju z linkov náhodou vymazal...