Nazdar,..10.aprila 2009 - teda piatok (velkonocny piatok - je volno) o 11:00 organizuujem Sportove Stretko Birdz Od auparku (bratislava) do čunova 18 km tam 18 spet Pojde sa smer ->aupark->sad j.krala->Hradza->appolo most->pristavny most->Bufet prestav
@8 dnes mi to trvalo tam nieco okolo necelej hodiny cca 45 minut
ale hovorim jasne ze to bude lazo plazo tempo takze mozno to bude trrvat aj dlksi ja jazdim speed ,..rychlo ale asi sa tam budem bavit takze pojdem pomaly neboj sa my ta pockame pomozeme v najhorsom odneseme na rukach alebo odtlacime
@xhtml mozes mi vysvetlit dovod tvojho stupidneho chovania? tvrdis ze birdz je pokec.sk, a pritom k lubovolnej diskusii mas najstupidnejsie komentare prave ty, nech je tema o comkolvek, ty komentujes ako prvy offtopic, ak je tema o stretku (mimochodom birdz stretiek uz bolo uz tusim dvojciferne cislo, a ludia prisli), napises ze nikto nepride, lebo pokec.sk (offtopic), pritom ostatni normalne diskutuju. a potom spamujes forum linkami na svoje diskusie (pochopielne offtopic, ak by tie linky mali daco k teme nic nepoviem, to je okej, ale linka je uplne o niecom inom = si spammer), a mimochodom linka na ktoru odkazujes je porusenim pravidiel birdzu (kopirujes cudzi obsah), navyse to asi porusuje aj autorske prava.
jak si dovolujes prave ty "ziadat lepsie birdz forum, ziadat IQ testy pri registracii, ci zakazovat 5-18 rocnym pouzivat internet"???? ved prave ty kazis uroven fora, ved prave ty k normalnym diskusiam pises offtopic poznamky, offtopic veci a navyse spamujes ine diskusie linkami na svoje diskusie.
jak ty si dovolujes hanlivo tvrdit, ze birdz je pokec.sk, ked ty si ten kto zalozi diskusiu "skopirovanim textu z nejakej ceskej stranky copy-paste a diskutujte"
(ze to zaradis do rubriky ankety o comkolvek chapem, lebo asi nevies rozlisit anketu od diskusie, ale ako si ty dovolujes sa povznasat nad ostatnych, aky si inteligentny, ked sa spravas ako 12 rocna fanynka tokia hotel, ktora objavi vtipny text a copy-pastne ho do nejakeho fora a tvari sa cool aku skvelu diskusiu zalozila.
ber toto ako prve a posledne varovanie pred banom.
ejha, velky tomy zahromzil loool XHTML ma pojeby ale to mas tak kamos, sam si za to mozes , viete ako sa hovori, pre debila kazdy debil.... my sme pre neho vsetci iba deci co nemaju rozum
@10 NEBOJ SA JA TI SLUBUJEM Ze ak VLADAT NEBUDES ALEBO HOCIJAKE DIVCA NEBUDE VLADAT Tak ho ODtlacim pockam pomozem alebo v najhorsiem odnesiem na rukach
CHAALANI MAJU SMOLU : ) TYCH NOSIT NEBUDEM xD
@11 Tomas dakujem us som myslel ze som zas kokot len koli tomu ze sa snazim zorganizovat nieco sportove,..ozaj dik xD mas to umna xD odnesiem ta z hradzi ak dojdes a nebudes vladat ,..NA RUKACH
@levicok vies @xhtml povedal ze sport, korculovanie, futbal a podobne nie je zaluba. Zaluba je iba lestenie 20 rocneho Atari asi. Sport podla neho je asi nieco co treba zakazat, ostatne sportuju len menej inteligentni ludia ako on
Znie to pekne ale vzhľadom na fakt, že bývam mimo mesta a teda by som mala celkový výlet asi o tri hodiny dlhší a pochybujem že by sa niekomu chcelo odtlačiť ma až domov, tak to u seba vidím nereálne...
@xhtml V tom prípade ma považuj za vymletú, pretože "fajný nápad, ale" nechápem ani ja... Možno keby si za to "ale" doplnil aj niečo, čo tam v tomto prípade vyslovene chýba, tak by sme aj my blbí pochopili...
Neviem si predstaviť nič xhtmlovskejšie, ako napísať neplnovýznamovú nespisovnosť, pod ktorou si človek môže domyslieť čokoľvek a sťažovať sa, že ľudia nerozumejú textu ...
Možno už jedine nenapísanie čiarky pred "ale", kam patrí a následné vyťahovanie nízkeho iq potom, ako ju tam niekto doplní ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
» www.birdz.sk/forum/ludia-nec...
ale hovorim jasne ze to bude lazo plazo tempo takze mozno to bude trrvat aj dlksi ja jazdim speed ,..rychlo ale asi sa tam budem bavit takze pojdem pomaly neboj sa my ta pockame pomozeme v najhorsom odneseme na rukach alebo odtlacime
+ vtedy niečo mám
jak si dovolujes prave ty "ziadat lepsie birdz forum, ziadat IQ testy pri registracii, ci zakazovat 5-18 rocnym pouzivat internet"???? ved prave ty kazis uroven fora, ved prave ty k normalnym diskusiam pises offtopic poznamky, offtopic veci a navyse spamujes ine diskusie linkami na svoje diskusie.
jak ty si dovolujes hanlivo tvrdit, ze birdz je pokec.sk, ked ty si ten kto zalozi diskusiu "skopirovanim textu z nejakej ceskej stranky copy-paste a diskutujte"
ako toto je normalna diskusia???
(ze to zaradis do rubriky ankety o comkolvek chapem, lebo asi nevies rozlisit anketu od diskusie, ale ako si ty dovolujes sa povznasat nad ostatnych, aky si inteligentny, ked sa spravas ako 12 rocna fanynka tokia hotel, ktora objavi vtipny text a copy-pastne ho do nejakeho fora a tvari sa cool aku skvelu diskusiu zalozila.
ber toto ako prve a posledne varovanie pred banom.
CHAALANI MAJU SMOLU : ) TYCH NOSIT NEBUDEM xD
@11 Tomas dakujem us som myslel ze som zas kokot len koli tomu ze sa snazim zorganizovat nieco sportove,..ozaj dik xD mas to umna xD odnesiem ta z hradzi ak dojdes a nebudes vladat ,..NA RUKACH
@tomas Toto by si asi mohol aj častejšie robiť
@19 neboj odtlacime a zvladnes to das ssa to v pohodke to mi mozes verit
keby to nieje tak daleko, alebo aspon keby mam auto, tak urcite pridem...dokonca mam 17. narodky
moje chovanie nie je stupidne. je racionalne. ja som mu tu temu praveze pochvalil.. - @3
linka nebola o nicom, pretoze @4 nepochopil text "fajny napad ale"
ta diskusiu o nechapani je jedine toho druhu, aku som vytvoril..
ja som nikde nepisal FAJNY NAPAD, ALE..
ja som napisal FAJNY NAPAD ALE
A ten link sem nemusíš stokrát kopírovať...
DATUM KONANIA JE 10,04,2009 TEDA TENTO PIATOK O 11 HOD za Auparkom Pri fontane
AK TU JE ADMIN NECH ZMENI DATUM Z 17,04 na 10,04 DAKUJEM
Neviem si predstaviť nič xhtmlovskejšie, ako napísať neplnovýznamovú nespisovnosť, pod ktorou si človek môže domyslieť čokoľvek a sťažovať sa, že ľudia nerozumejú textu ...
Možno už jedine nenapísanie čiarky pred "ale", kam patrí a následné vyťahovanie nízkeho iq potom, ako ju tam niekto doplní ...