myslím že poverčivá ani moc nie som ale ak sa mi zajtra dačo stane tak to zvalím na ten dátum, to je jasné ale verím že zajtrajšok prežijem ako každý normálny deň
Piatok 13teho bol, je a vzdy bude mojim dnom a je jedno aky je mesiac. V tento den som raz dostal kopu jednotie.. myslim, ze ich bolo 20 a je to zatialmoj rekord /3rocnik ZS/
Inak som mal 13i 19 rokov v tento den a nasledujuce roky boli jednymi z mojich najuspesnejsich.. a celkovo.. 13 piatok je len hlupa povera vyplyvajuca z historie o kralovi Filipovi Peknom a jeho tuzbe po peniazoch Templarov
Teda usmev v kazdej chvili a hura na komercneho valentina den potom.. /sice pre mna nastastie komercny nebude//
Keby si nepovedala, tak si to ani nevšimnem. A je mi to jedno, nanajvýš tak na základke som pár krát tak schytala 4 z nejakého predmetu, ale teraz mi to nejak nehrozí (klop-klop na drevo ).
No ja som piatok 13. vždy brala ako každý iný deň, ale odkedy si v tento deň zobral život môj dedko, mám rešpekt.. ale to aj keby bolo 11. alebo kedy, je to len zhoda náhod..blbá
som poverciva xD cize cakam ze ma dejepisar vyvola hned 1. hodinu xD ...
sak kks posledne co si pamatam v piatok 13teho ma chytil revizor (zdrhla osm mu)
spravila som si skarehu fotku na OP (som si dala spravit new xD )
pak som si slapla na brile... a uz neviemco vsetko ale viem ze to bol zly den
no ja by som si to ani neuvedomil (kokeho je a spojitost, ze 13steho piatok) aky je zajtra den, keby mi to niekto nepovedal ale aj tak zajtra do skoly nejdem (nie koli tomu, ze je 13steho
no veru,na piatok 13 a dni podobne takymto poveram ked nastanu,moc z toho radost nemam,aj ked nemôzem vyslovne povedat,ze na to verim,ani nie,ale mam vo svojom podvedomi taky pocit,ze ak by sa nieco stalo,tak to ma na svedomi prave tato povera...asi nemam na to dost pevnu vôlu aby som svoje svedomie vnutri prefackala
muhahahaaa zhadzujem preoblecenie slusnej devy, macku na plece sadam na metlu a idem lietat do splnu nie?
ach jo..sialenci ste s tymi trinastkami skoro normalny den ako kazdy iny az na to ze moja macicka ma narodeniny
poverčívi veľmi nejsom ale ešte je tuším štvrtok 12. a mne sa nedá založiť fórum na birdz je to normálne.... otovrím stránku ale tam nič nie je... to ako že sú spôsoby??? @tomas preába sa niečo? alebo čo je s tým bo mi to dáko blbne P.S. skúšal som to vo všetkých Browseroch čo mám v pc a všade to isté... takže tej smole už môžem aj veriť začať bo určite mi nenačíta ani Birdz a film mi tiež zrušia, ako sa poznám niečo si spravím s mobilom, bože ja sa musím vyspať...
no... ako co ja viem... ja som sa narodila piatok trinásteho a tento rok mam 18 piatok trinasteho... cize mam v pase , 13 je moje oblubene cislo, musi inac by som sa zblaznila z tych trinastok... 13 niekedy nastupujem na bus... som 13 v klasifikacnoom poradi... 13 ma nasa babka dom... no prosto raj trinastok ktore milujem!
tohto roku budu dokopy 3 piatky 13. a budu pre mna osobne stastne dni lebo buduci mesiac mam 18 a tiez to je v piatok spoluziak mal dnes nejaku oslavu a posledny tohtorocny piatok 13. je v novembri a to ma 18 polovicka a pre vsetkych ktory niesu povercivy prijemnu zabavu ved oni uz vedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Inak som mal 13i 19 rokov v tento den a nasledujuce roky boli jednymi z mojich najuspesnejsich.. a celkovo.. 13 piatok je len hlupa povera vyplyvajuca z historie o kralovi Filipovi Peknom a jeho tuzbe po peniazoch Templarov
Teda usmev v kazdej chvili a hura na komercneho valentina den potom.. /sice pre mna nastastie komercny nebude//
@vejushka a nema nahodou Billie narodeniny az 17. februara?
sak kks posledne co si pamatam v piatok 13teho ma chytil revizor (zdrhla osm mu)
spravila som si skarehu fotku na OP (som si dala spravit new xD )
pak som si slapla na brile...
a uz neviemco vsetko ale viem ze to bol zly den
vacsina ludi ani nevie, ze "13" vobec nie je nestastne cislo...
ach jo..sialenci ste s tymi trinastkami skoro normalny den ako kazdy iny az na to ze moja macicka ma narodeniny
je to den ako kazdy iny