mno ja by som sa neodvazila dat si piercing na take miesto kde by ho kazdy videl..prave preto som mala piers v jazyku..tam to videl len ten komu som ukazala..resp. ten kto mi pocas rozhovoru cumel na usta ..
Pozri, to mas tak. Na niektorych holkach to vyzera dobre v oboci, na niektorych v dolnej pere. Mne osobne sa viac paci v dolnej pere, ale ma to zasa tu nevyhodu, ze piercingy by sa kvoli zubom nemali davat nikde do okolia ust
v oboci je to hrozne, horsie uz je len na brade...pod dolnou perou ten hrot. a v pere to vyzera dobre na malo ludoch...musis mat pekne plne pery inac je to hrozne
dakujem vam vsetkym za doterajsie prspevky..len tak dalej ... aa chcem povedat zee neplanujem pierc s hrotom ..ale s gulickou ... ci uz do obocia alebo do pery... keby vam to pomohlo..mam ja foto .. ..dikyyy
Podľa mňa je krajšie do dolnej pery, ale zasa na druhú stranu ti tá naušnica domrdá skolvinu, tak by som to neriskovala. čiže u mňa víťazí obočie... Inak zhodou okolností som práve túto otázku nedávno riešila
piercing je blbost, teda aspon ja by som si ho nedala, ale ak uz, tak skor sa mi paci skor do obocia, ako do pery... fuj, sak ako sa s tym vobec da potom bozkavat?? blee
načo si dávať piercing a daco prepichovat,ked aj tak ho budes povazovat "IN" do takej 20-tky a potom uz co? chpes,podla mna to je celkom pekne,ale je to nanic..len na to aby si sa niekomu pacila,je to blbost!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
uz to ani nie je tak daleko, len boha, treba cash nasetrit
@dudusiik , podľa fotky (a preto, že v pere sa mi nepáči) ti odporúčam do obočia.
ale niektorym to sekne, kedysi sa mi to pacilo viac, teraz skoro vobec...