Neviem, ale asi tu uz boli podobne fora .. leen sa mi nechce hladat .. aa chcela by som sa spytat, ze kto ma stym skusenosti ci to ozaj tak poskodzuju tu zubnu sklovinu ako sa o tom pisalo a ci to aj nejako velmi boli alebo podobne .. chcela by som si
ja som mal, ja som nejak nepocitoval ze mi to skodi, ale myslim ze urcite ked mas kovove tycky, ja som mal bioplastove ale tie sa rychlo nicia a musis ich menit x) ale ved zivot mame predsebou a vedci vynajdu lepsie zuby keby nieco, aj s hudbou a telefonovanim zabudovane v zuboch XD
ja som si tiež chcela dať na peru a bola som sa toho že mi to bude sa odierať o dasná alebo mi to bude tam vadit...tak ja by som si to tam radsej uz nedala
ja mam uz 4 roky v jazyku. sklovinu mi to neposkodilo, ziadny problem s tym nebol. mam tam myslim chirurgicku ocel. akurat sa mi to raz zapalilo a opuchol jazyk, stacilo vybrat, vycistit a bolo po probleme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
filip
(vlastna skusenost, pierc nalavo dole mi vobec nezavadzal a dokonca mi tam chyba)
@kikushenka dakuejm za upozornenie
a súhlasím s @malapohroma
nezavadzia a keby som si ho vybrala tak mi tam chýba,..zvyknem sa s ním hrať