ahoojtee xD scela by som sa spyytaať ci je tu niekto kto maaa piercing pery...dolneej hm??...ja si ceem daať nalaavo kruužok počula som uz o tom že to kazi zuby a že sa mozuu aj skryviťť.. taak..aa ževrajj može s toho padnuť pera. X/ to dufam ze je i
ze by ti mala odpadnut pera ma pobavilo, to je ojeb cisty ... s kazenim zubov to nie je celkom pravda, moze sa ti znicit sklovina. piercingy mas z chirurgickej ocele, ale kruzok by som ti odporucala (samozrejme ked sa rana uz uplne zahoji) umely, ten ti nebude nicit sklovinu
mal som v pere dolnej, ale cinku, samozrejme titan, ine sa ani neoplati riesit...
s tymi zubami ti nepomozem, lebo som to mal prepichnute cez peru, tzn. ze mi to nepretrcalo na druhej, vnutornej strane. a ze by mi z toho nejako opadla huba som si tiez nevsimol
ja mam piercing presne tam, kam ho chces..ale ja mam klasicky..mam ho uz asi 3 rokz a vsetko je v pohodicke..a z kovovej tycky mi pera hnisala a bolelo to...takze mam plastovu tycku a vsetko je v pohode...a neboj, pera ti urcite nepadne..
prosím... aké sú rizíka? :: ja by som si chcela dať do dolnej perry v pravo.. ale bojím sa toho že čoo ak to bude bolieť? PLEASe odpowede mi dajte na nick(POKEC) ten nick JE :VcielkaMajaJeProsteCoolxD
No precitajte si napriklad tento clanok aby ste mali aspon nejaku predstavu o piercingu v pere: www.cassoviaink.eugo.sk/clanok_o_piercingu.php?nadpis=Piercing%20pier%20a%20brady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
s tymi zubami ti nepomozem, lebo som to mal prepichnute cez peru, tzn. ze mi to nepretrcalo na druhej, vnutornej strane. a ze by mi z toho nejako opadla huba som si tiez nevsimol