Som si tak predstavila jak si zena ich vyberie a sa jej narodi dieta a pri kojeni bude mlieko tryskat na vsetky strany xD
Viem ze to tak nefunguje ale ta predstava ma bavi
nie kazdej to ide, ale v zasade sa mi to viac paci ako nepaci. osobne velmi mozem goth slecny, prave ony su tie, ktore taketo veci maju vo zvyku a prave im sa to hodi, cize je to dobre
@skvrnka
Naše telo je dar od Boha, nie vlastníctvo na hriech. A Bohu ako darcovi sa nepáči keď sa s jeho darom zaobcháza hriešne. Boh stvoril človeka dokonale a na Boží obraz. Pridávať na ľudské telo niečo cudzie je istým prejavom výsmechu Boha. Tetovanie a piercing, pochádza od diabla.
@marcello111 dufam ze si v momente vytrhas z papule vsetky plomby a podupes si na okuliare, vytrhnes titanovu platnicku z chrbta, das z hlavy prec ten vypatlany cigansky melir a zacnes behat holy bez oblecenia po ulici, kedze i to je zaobchadzanie s telom podla lubovole a prisavanie "nieco" na telo ci do tela
Ty si krasny svatuskar, ked tak duse su majetkom Boha a dar, pokial viem, s darom si mozem robit co chcem, preto sa to vola dar a nie do pice blahosklonna pozicka tela na dobu prezivania pozemskeho zivota.
V zivote si Boha nevidel, nevies ci sme na jeho obraz. Ale mam otazku, je to cigan, biely alebo cernoch?
A najdi mi dokaz ze satan stanovil kus atramentu v tele a kus kovu v nose za pravoplatny dokaz jeho vyznavania. Henta stranka je na smiech.
A prosim kludne odkaz na konkretnu pasaz stareho alebo noveho zakona, ci evanjelia, ci ake matky kladky, ja som to citala a nic take sa tam nespomina.
A mam navrh. Co keby si napisal dalsi zakon, evanjelia podla Filipa? Evidentne so osvieteny Bohom a vies, doba sa zmenila, treba dopisat co je hriech a tak.
@marcello111 radsej daj relevantny dokaz o pravdivosti svojich slov, v inom pripade melies sracky a omielas sa s Bozim menom v papuli a vkladas mu vyroky, ktore on nepovedal, co uz je rovne asi na jednej rovine, hmm, dajme tomu s nejakymi sektami alebo s ludmi, co predavali odpustky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
Bolelo to ako zasraná kurva.
Viem ze to tak nefunguje ale ta predstava ma bavi
s @2 nesúhlasím... bolelo to rovnako, ako keď ihla berie krv
@myschka funguje, pokiaľ piercer trafí žľazu, čo je dosť pravdepodobné
Naše telo je dar od Boha, nie vlastníctvo na hriech. A Bohu ako darcovi sa nepáči keď sa s jeho darom zaobcháza hriešne. Boh stvoril človeka dokonale a na Boží obraz. Pridávať na ľudské telo niečo cudzie je istým prejavom výsmechu Boha. Tetovanie a piercing, pochádza od diabla.
» ocistec-purgatory.weebly.com/tetovanie--pier...
Ty si krasny svatuskar, ked tak duse su majetkom Boha a dar, pokial viem, s darom si mozem robit co chcem, preto sa to vola dar a nie do pice blahosklonna pozicka tela na dobu prezivania pozemskeho zivota.
V zivote si Boha nevidel, nevies ci sme na jeho obraz. Ale mam otazku, je to cigan, biely alebo cernoch?
A najdi mi dokaz ze satan stanovil kus atramentu v tele a kus kovu v nose za pravoplatny dokaz jeho vyznavania. Henta stranka je na smiech.
A mam navrh. Co keby si napisal dalsi zakon, evanjelia podla Filipa? Evidentne so osvieteny Bohom a vies, doba sa zmenila, treba dopisat co je hriech a tak.
a teraz čo, prídi a rozbi mi hubu, že som si dovolil niečo napísať...
_oh ma potrestal, že paktujem so satanom a zničil mi B na klávesnici!
ale chapem to... _irdz uz nieje to co _yval @skvrnka
urážaj, urážaj, mne nerobíš zle, ale svojmu svedomiu a tak sa aj budeš mať v živote...
pýcha predchádza pád, dobro sa dobrom opláca a zlo zlom....