Ahojte... chcela by som poradit. Rozhodla som si dat piercing do jazyka.. chcela by som vediet ake s tym mate skusenosti.. pridu mi na to? Ako budem rozpravat? Mozem si ho potom vybrat a znova dat naspäť či už nie? dakujeeem
pockaj do 15 aspon
kamoska tak spravila ze si dala tesne pred skolskym vyletom a ked sme sa vratili tak uz mala zahojene alebo ked pojdes niekam na prazdniny na zopar dni
Mňa to nebolelo.. opuchne ti to tak či tak budeš suslat.. a slintat.
Bolieť to bude ale dá sa to zvládnuť a ak si to vyberies automaticky nastane proces hojenia ak ho tam zas hneď nedas.
kamaratka ho mala asi mesiac alebo tak nejak (vedlajsie priznaky samozrejme take ako uz vyssie opisali, to nebudem rozvijat) a obcas si ho na malu chvilku vytiahla, ked si ho chcela umyt alebo vymenit, vtedy s nim v pohode trafila naspat, ale raz ho proste vytiahla a ani za nic uz nevedela trafit naspat do tej dierky, aj ked sa o to xkrat a dlho pokusala... zarastlo jej to a koniec, uz si to radsej nedala druhy raz prepichnut lebo sama vedela ze uz jej to za to nestoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zle
este raz a pomalsie
nz
na začiatku možno budeš, a len ti prajem aby ti neopuchol jazyk
ved sa na to spytaj, mozno ti dovolia
kolko mas rokov?
kamoska tak spravila ze si dala tesne pred skolskym vyletom a ked sme sa vratili tak uz mala zahojene alebo ked pojdes niekam na prazdniny na zopar dni
ja by som si ho radsej nevyberala, nikdy nevies
Bolieť to bude ale dá sa to zvládnuť a ak si to vyberies automaticky nastane proces hojenia ak ho tam zas hneď nedas.
a budeš šušlať chvíľku,kým si nezvykneš