Ved ale to je super proste ja sa furt uz s tim harvam v ustach a nwm si predstavit ze by som nemala ved v jazyku najmenej boli a dierka ti za dve hodiny zarastie ked si budes chcet dat prec tak to mas hned
co ja viem, mala som v pere a mesiac nato som si dala dalsi do brady a mama si myslela ze mam stale iba ten v pere, pritom na mna stale kukala..az po dvoch mesiacoch jej to doslo..cize podla toho akych mas a k tomu veku, nevim ja som este nemala ani 15, a spravili mi vpohode piercing, aj tetovanie..
Podla mna sa piercyng da skryvat ale zalzi od rodicov ja ho mam v jazyku uz 2. krat mama si to vsimla aj prvy aj druhy krat otec ani raz....myslim si ze najhorsi je prvy tyzden ked ma vetsina ludi zlu vyslovnost ....potom uz staci nevyplazovat jazyk nezyvat si pred nimi a mozno si dat niaku menej svietiacu farbu aj ked ja mam zlto zeleno cerveno cierny a stale si to otec nevsimol.....cize ak tvoji rodicia niesu velmi vsimavi tak si to nemusia vsimnut.....K tomu veku zalezi od toho ako staro clovek vyzera.....mojej sesternici to tiez robili v 14....k tomu bozkavaniu-bez problemov....a ktomu zarsteniu je pravda ze po par hodinach to tam uz strcit nejde ale to neznamena ze je to uz zahojene len sa tam vytvori ta blanka hoji sa to dllhsie
lol..ako citat tu podaktore prispevki je fakt vtipne tak za prve...pirecin..v normalnom autorizovanom pirecingovom studiu..robia len od 18 rokou!!! do 18 len zo suhlasom rodicou alebo zakoneho zastupcu. vzhladom na mozne rizika je to pochopitelne. za dalsie...pirecing jazyka sa hoji dost dlho, pritom musis dodrziavat napr. obmedzit fajcenie alebo uplne prestat,nebozkavat sa,nejest mliecne vyrobky(alebo ked uz hej tak hned dezifinkovat oblast pirecingu) a podobne. za dalsie..nezahoji sa ti to za den ani za dva ani za tyzden. trva to odost dlhsie.u kazdeho je ta doba ina..vecsinou je to 4 az 6 tyzdnou. dovtedy musis dodrziavat tie vysie spomenute obmedzenia. inac riskujes pripadne zdravotne komplikacie. inac ked ta neodradilo to a chces si dat tak je to v pohode, boly to najmenje zo vsetkich pirecingou co sa robia. aj ja uvazujem ze si dam lebo dost vela chalanou to uz ma a ked si uz pevne rozhodnuta tak sa nedaj odradit druhymi nazormy. je to predsa tvoj jazyk
ja ma piercing uz od stvrtka aj ked mi to rodiacia zakazali mam ho a doteraz si to nevsimli a to snimi rozpravam uplne normalne zalezi od toho ako sa artikuluje s ustami inak je to v pohode
pokial sa budes snazit pred nimi nerozpravat privela slov ktore obsahuju S alebo Š tak by si to vsimnut nemali....vlastna skusenost....doteraz to nevedia.....
ja mam piersing od stvrtka...nebola som v studiu ale kamarat mi to robil na kupko celkovo mi to rpepychli 5 krat...ale inak je to v pohode mam to trochu napuchnute trochu ma to boli ale da sa to vydrzat...len mi povecte ako by som sa mala vyhybta infekciam co mam a nemam jest a take opatrenia D
ja ked so m si ho dala robit ma to nebolelo ani som nesuslala . mama o tom vedela a oco nie a vsimla si to sesternica ked som zivala . potom to vedeli vsetci a bolo dobre a jazyk je sval to ti zarastie hned aj za hodinku ... s šušlanie zalezi podla toho aku mas ticku vacsinou . a verim tomu ze to nebudem mat vecne zachvilu ma to prejde ked sa mi viac skazia zuby aj taq to uz ma kazdy druhy clovek neni to ziadna novinka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A daj si ich tam tak zo 10 nech si cool