ja mám. nehnisalo mi nič. pekne sa zahojil. teraz mám piercing z bioplastu a je to v pohode. pri prepichu som slintala ako bernardin, aj zabolelo, ale nelutujem
aj ja mám. prepich nebolelv ôbec, lebo som to mala umrtvené. a hojnie, bolo v pohode. trochu bolelo, ale inak pohoda. a síce mne sa trochu ťažko rozprávalo, lebo som mala veľmi dlhý piercing, ale teraz mám 1,4 cm s bioplastovými guličkami a je to super. a výborne sa s tým bozkáva
poznam plno bab ktore s tym mali problemy bo v piercingovom im dali kratku cinku a im to spuchlo tak ze to riadne bolelo a nedalo sa s tym rozpravat.ale tie co im do nedosrali ze v pohode
Ahojte ludia,ja mam piercing v jazyku asi zhruba 4 a pol roks ak nie viac..Je tu super vec,parada,nemenila by som ani zadarmo.Tak isto mam aj brusko asi 5 rokou a nostek taku malinku krasnu bodku-bieli diamant-uzasnee a hlavne sexi!!nic viac nechem anikdy si ani nedam.Odporucam kazdemu,kto to chce.nerieste okolie,co kto hovori neoplati sa momentalne som si urobila radosyt a kupila som si novy piercing na jazyk -50 karatove zlato +v gulicke 30 karatovy bieli diamant a poviem vam,ze nic krajsie som nevidela kupim si aj farebne modry je nadherny tu v Anglicku je to lacnejsie ako na SK.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@iwuanka a umrtvuju to vsade?
Aaaa aj ostatny ak mate neake starsie diskusie s touto tematikou mohli by ste sem dat linky disappointed:a)
dnes by som si to uz nedala