prosim vas, kto ma piercing v pupku, kolko to asi tak stoji?? a ako dlho sa to potom lieci?? a boli to prepichnutie?? prosim daj co najviac info diik ..
cena? to je rôzne. Ak si to dáš urobiť v nejakom tattoo štúdiu bude to veľa ale ak niekde kde sa zaoberajú len piercingami, nič slávne, tak do tých 50 snáď?
lieči? Nedá sa povedať že sa to lieči, len si to musíš umývať PH mydlom aby sa ti to nezápalilo.
prepichnutie? Bolí asi ako ucho len na inom mieste, možno ti dajú niečo na umŕtvenie, mne dávali na peru zmrazovací sprej.
Ale dobre si to rozmysli, môžeš po tom zostať neplodná.
20 evri + -...mňa to nebolelo ale ja som masochista takže.. aa hojí sa to cca 2 týždne, v zime sa to hojí dlhšie..mám ho už 5 rokov a treba ho vyberať po dlhšej dobe, aby ,,nevyliezol´´ lebo tá kožka sa stále stenšuje
ta ja som platila za sperk 20 a prepichnutie asi 10.. + dezinfekcny.. a troska to stiplo.. no ten chalan co mi to robil sa somnou rozpraval, cize som na to ani moc nemyslela... a zahojilo sa to asi po mesiaci.. teda u mna.. no dezinfikujem to aj 2x denne.... a este ten chalan mi hovoril, zevraj to je menej bolestive jak ucho.. no to si nepamatam ked mi to robili, takze neviem...
@luc.ka nehnevaj sa, moja zlata, ale nik sa nepyta, ci je piercing v pupku in alebo out. a predstav si, oficialne verzie hovoria, ze sa to hoji polroka az rok, to su tie extremne pripady
@uplnyfake pre krasu sa trpi ci nie?? nevem co sa mi na tom konkretne paci, ale je to pekne boliet by to nemalo ke sa to zahoji a ci to nebude zacadzat?? to je asi len zvyk
no ja som mala už piercing kúpený a u nás v Nr prepichnutie stojí 15 éčiek, a áno bolíto, teraz to budem mať 27 mesiac a je to v pohode len tam hore jak je tá gulička to mám ešte trošku červené... ale to hojenie je rôzne...
mala som ho jeden deň,,prepychovala mi to kamoška,,,na dva krát,,,čiže dvojnásobná bolesť ,,a ráno som si ho vybrala lebo bol nakrivo a teraz si ho idem sama len nejak si nato neviem nájsť čas xDD
No podľa mňa takéto názory o tom, čo je out a čo nie sú maximálne od veci-nič v zlom...Keď bude existovať aspoň 1 človek,pre ktorého je to in, tak potom nie je o čom. A keď chceš piercing do pupku a bojíš sa, tak je to tvoj problém, aspoň šetri komentáre...
Ja som veľmi spokojná s piercingom v pupku mám ho štvrtý deň a nemám s ním zatiaľ žiadne problémy.. čistím si to repíkovým čajom a Betadinom(dezinfekčný prostriedok).Treba si kúpiť pierc z chirurgickej ocele treba sa opýtať že ktorý by bol najvhodnejší na prvý prepich..Môj stále cca 6.50e ..najlepšie je nechať piercing jeden deň v liehu až potom ísť s tým k chirurgovy o ktorom viete že to prepichuje tam som platila 7 euro .. a som veľmi rada že som si to dala prepichnúť.. každému to nejak inak príjima to telo,mne to prijalo úplne bez komplikácii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
..kvak..
..kvak..
lieči? Nedá sa povedať že sa to lieči, len si to musíš umývať PH mydlom aby sa ti to nezápalilo.
prepichnutie? Bolí asi ako ucho len na inom mieste, možno ti dajú niečo na umŕtvenie, mne dávali na peru zmrazovací sprej.
Ale dobre si to rozmysli, môžeš po tom zostať neplodná.
@stuntbiker riaaaaaadne trapny koment
@stuntbiker dik za prudko poeticky koment
@uplnyfake a preco nie?? sa mi to paci
..kvak..
No podľa mňa takéto názory o tom, čo je out a čo nie sú maximálne od veci-nič v zlom...Keď bude existovať aspoň 1 človek,pre ktorého je to in, tak potom nie je o čom. A keď chceš piercing do pupku a bojíš sa, tak je to tvoj problém, aspoň šetri komentáre...