nuž, ja mám "navyše" len jednu dierku v uchu a za tú bol najskor pičung, asi hlavne preto že mi to prepichla sesternica doma ale o dva týždne som si tak náhodou všimla že aj mamka má o dierku viac
rozmýšľam že si dám pierc len preto, aby som videla tie reakcie
pri odchode na prepichnutie som to tvrdohlavo mamke oznámila, že si idem proste dať piercing do pupka a nič s tým nespraví. otec sa to dozvedel až po 3mesiach a aj to len kvôli tomu, že sme išli k moru. mala som tak 16, a jediné na čo sa zmohol bolo, že som blbá. o necelý rok som nato prišla aj sama. piercing už nemám.
O existencii môjho prvého piercingu - v nose, som mame napísala e-mail, keď bola na dva týždne vo Švajčiarsku za sestrou. Tá ju našťastie dostatočne upokojila, čiže keď prišla naspäť domov a uvidela ho, nič extra sa nedialo.
To, že som si dala dorobiť ďalšie dierky do uší si mama nevšimla pár mesiacov. Došla na to asi 3 sekundy pred začatím babkinho svadobného obradu, čiže mi ani nestihla nič povedať, iba po mne škaredo kukala celý obrad A ku koncu už aj tak viac - menej vyšumela.
Na to, že som si dala spraviť piercing do jazyka neprišla asi pol roka. Respektíve, asi by o ňom nevedela do dnes, pokiaľ by som jej ho neukázala. Ale bývala som vtedy u babky a nie s ňou, čiže moc mi do toho ani nemala čo hovoriť...
Ako reagovala na piercing v pere si už ani nepamätám... to asi už bola v štádiu zmierenia sa so situáciou.
A o zvyšných piercingoch ani nevie. A o tých sa jej ani povedať nechystám
takto ti poviem: na prvý som sa pýtala a na ďalšie už nie a vždy som dostala za to facku a každý deň mám tú poctu si vypočuť aká som škaredá s tým a že si niečo kompenzujem.. hmm asi to žiadne sebavedomie
prvý som dostala od mami na 14ku, do ucha dierku, o rok ďalší a potom som to s nimi už nejak nepreberala... rodičia tieto veci veľmi nepreferujú, skôr sú proti, ale keď som im v kuse pílila uši keď som si dávala do jazyka, nadávali, ale neodhovárali, skôr boli škodoradostní, keď som opuchla... a industrial som im nepovedala, vtedy ma viac jak mesiac nevideli, doma som sa to snažila skryť, ale hneď na to prišli nechali to tak, berú ma s týmto už s rezervou... šak som už "dospeláčka", veľmi mi do toho kecať nemôžu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
rozmýšľam že si dám pierc len preto, aby som videla tie reakcie
este som si aj osvojila hnusny zvyk, ze sa picham sama, cize mi ani nemozu zakazat studio
dokopy som ich mala zhotovenych uz aspon 20, ale mam teraz na sebe malicko, len usi a septum
To, že som si dala dorobiť ďalšie dierky do uší si mama nevšimla pár mesiacov. Došla na to asi 3 sekundy pred začatím babkinho svadobného obradu, čiže mi ani nestihla nič povedať, iba po mne škaredo kukala celý obrad A ku koncu už aj tak viac - menej vyšumela.
Na to, že som si dala spraviť piercing do jazyka neprišla asi pol roka. Respektíve, asi by o ňom nevedela do dnes, pokiaľ by som jej ho neukázala. Ale bývala som vtedy u babky a nie s ňou, čiže moc mi do toho ani nemala čo hovoriť...
Ako reagovala na piercing v pere si už ani nepamätám... to asi už bola v štádiu zmierenia sa so situáciou.
A o zvyšných piercingoch ani nevie. A o tých sa jej ani povedať nechystám
Ale dostal som z toho infekciu do úst, tak som ho musel dať dole.
doteraz ma to mrzí, ešte by som chcel. Ale zdravie je prednejšie