hh aj ja si chcem dat keby mam brucho jak modelka by som si dala do pupku je to sexi ale neviem kde y som si dala teraz....ale aj ja si asi dam ale tez neviem de
Ja mám v pupku a platila som 1200.... mám ho už asi 2 roky... nehnisalo mi too...takže na pohodu...a páči sa mi to... takže....len to dosť bolelo..ale dalo sa to vydržať...len potom cez zimu je to dost na hovno lebo sa mi to zachytáva do oblečenia (sveter)....ale inak na pohodu
Ja viem, ze vas to nezaujima, ale uz ked som tu, tak napisem
Holky, si myslite, ze ked si nedate piercing, tak nebudete pekne? Akoze este ked to ma holka v nose, tak budiz, to sa este da zniest, ale podla mna na to len zbytocne vyhadzujete love, ved to je drahe a okrem toho strasne neprakticke, ved to musi zavadzat a tak, nie? Akoze kazdeho vec, ale podla mna vam to je uplne zbytocne
No ja mam v brade stalo to 900 sk.. ale po dvoch mesiacoch som si to dala dole bo ma boleli z toho zuby.. ale chcem si to dat znovu.. je to haluz. aspon sa mozes s niecim hrat
Ja mám pod perou, ,zo začiatku som si na to nevedela zvyknúť no teraz už v pohodičke. Potom sa mi ešte páči v obočí, je to fakt super, ,no počula som, že keď je zle prepichnuté viečko, ,tak môže ovísať - kamarátovi sa to aj stalo. A ešte by som prijala do jazyka a pupku.
U chlapov sa mi páči zas na bradavkách, je to strašne mooc sexy hihi
Ja mam pirsing v jazyku Je to uplne super... Mna to "dusevne uspokojuje" je to isty druh rebelie voci tejto spolocnosti a v jazyku to nikto nevidi cize viem o tom iba ja... ked chcem vidno ho, ked nechcem nevidno... navyse to vobec nebolelo a dokonca mi jazyk ani neopuchol cize po dvoch mesiacoch o tom stale nevedia ani rodicia Chcem aj do brady ale to iba na leto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
cenu neviem lebo to zatial nemam.
nevyhoda:moze sa to miesto zapalovat kde mas piercing,treba sa oto starat umivat...
Holky, si myslite, ze ked si nedate piercing, tak nebudete pekne? Akoze este ked to ma holka v nose, tak budiz, to sa este da zniest, ale podla mna na to len zbytocne vyhadzujete love, ved to je drahe a okrem toho strasne neprakticke, ved to musi zavadzat a tak, nie? Akoze kazdeho vec, ale podla mna vam to je uplne zbytocne
ale nehaj ju chce sa pacit
U chlapov sa mi páči zas na bradavkách, je to strašne mooc sexy hihi