Ahoj.Chcela by som sa opýtať či niekto z vás nevie o nejakom dobrom piercingovom štúdiu v Prešove. Chcela by som si dať pierc do jazyka a ak s tým máte nejaké skúsenosti mohli by ste ich napísať,či vás to bolelo a ako dlho sa vámto asi hojilo a či sa to d
o presove otazky zodpovedat neviem, ale skryjes to velmi tazko kedze minimalne prvy tyzden budes pravdepodobne suslat a budes to mat nepuchnute. napuchnutiu moze zabranit cmulanie ladu ale myslim si ze rodicia by museli byt dost nevsimavi aby to nezistili.
ja mám pierc v jazyku asi 3 týždne, prepich vôbec nebolel (ale tak zas som človek ktorého bolesť trošku fascinuje , takže možno to bolelo ale nepostrehla som to šušlala som som asi len deň či dva, aj to iba tak jemne...hlavne neprestávaj rozprávať keď si dáš na dlhší čas pauzu, napríklad keď ideš spať tak ráno to rozprávanie ide ťažko a vtipne mne mamča akýkoľvek pierc zakázala, a aha, mám ho a nevšimla si to dá sa to dopohody skryť..len sa musíš kontrolovať trochu pred ňou nech nekričíš alebo čo inak to vôbec nevidno keď rozprávaš
a teraz to mám už v podstate skoro zahojené, dala by som si aj kratšiu tyčku už, ale mam problem, neviem si odšróbovať tie guličky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a teraz to mám už v podstate skoro zahojené, dala by som si aj kratšiu tyčku už, ale mam problem, neviem si odšróbovať tie guličky