ludia..ten , kto z vas ma piersing v jazyku..chcela by som si dat aj ja..ale bojim sa, ci to boli velmi... viem ze to boli.. ale boli to strasne strasne? velmi? ako dlho trvalo, kym sa vam zahojil? ako dlho vam ho robili? ten samotny prepich.. a kde? u ne
aby si nesuslala ako moja frajerka @drejka a este chcem aj zabranit tomu, ako budes vsade pisat, ze mas novy PIERSING a ovplyvnis tak zdravy neposkvrneny pisaci cuch malych slovenskych deti.
prepichnutie nebolí, ale potom keď ti to opuchne a je to individuálne kedy ti to odpuchne... a no mne piercing nezavadzá pri bozkávaní, maximálne to dotyčnému chalanovi môže vadiť... a inak ešte jedna vec 2 týždne nesmieš jesť nič mliečne a ani fajčiť cigarety...
Samotný prepich v pohode, ale následné hojenie je o dušu. Hojilo sa mi to dosť dlho, pretože som si veľmi prezieravo dala jogurt, pila som mlieko a tým som si veľmi nepomohla Prepichnutie trvalo... 10 minút? A nezavadzia mi to pri ničom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ozaaaj @missfelicita hentaka jeeejka ako ukazala @drejocka , sa stala aj mojej znamej.