Piesne, kt. poznáte z reklám (alebo stojí za vypočutie celý album, či práve jediná počúvateľná pieseň z celého CD bola v reklame
V jednom kuse niekto zháňa nejakú pesničku z tej, či onej reklamy. Vo väčšine prípadov to ostane len pri nej. Páči sa vám, chcete je, zoženiete si ju, potom na nej nejaký čas fičíte a po čase vás skôr, či neskôr omrzí. Zaujala vás niektorá z skladieb v r
hmm mne sa pacila pesnicka z reklamy na tatra banku a doteraz neviem ako sa vola..a vacsinou pesnicky z reklam mam skor nez su tie reklamy takze nie som sklamana ani z celeho albumu
Bueno rulez...ale album neni nic moc..zvlast ked to spieva zenska...pri jeho pocuvani sme sa rehotali jak telce...vzhladom na to, ze hlas je uuplne chlapsky a foto tej tety zo 60.rokov...LOL...
Ale bola reklama na cherokee z teska...Peter Bjorn and John (tusim) a ti maju genialne pesnicky...fakt...
a este sa mi strasne pacila pesnicka aj ta reklama na sony bravia colours like no other... loptickyy ... jose gonsales- heartbeats ... no a nikdy som ete albumy podla reklamy nestahovala ani nic takze neviem.. ale strasne vela pesniciek sa mi paci z reklam. abo aj z filmov
pred tristvtre rokom chodila reklama na citroen- rano sa zobudil taky chalan, papuce sa mu premenili na kecky, budik na radio atd...super reklama s uzasnou pesnickou dlho som zhanala ze co to je zac az raz mi nietko povedal- SIMPLE PLAN- Welcome to my life okamzite som stiahla potom aj dalsie songy od tejto kapelky a zamilovala som si punkrock teraz vdaka tejto reklame pocuvam uzasne kapelky ako- BLINK182, +44, AVA, MCR, FOB, SUM41, LOSTPROPHETS, GOOD CHARLOTTE atddddd...je toho hrozne vela...THNKS CITROEN and PUNKROCK 4EVEEEEEEER
prosim povedze mi ako sa vola ta pesnicka z reklamy na program v TV Prima, tam kde leti vevericka z doby ladovej na oriesku a vresti, tam kde brad pitt/ achiles prepichuje nozom krk bojovnikovi z Troje. A este davno chodila reklama na mission imposible 1,2,3, a tam bezala pesnicka, 3-krat strelili, pesnmicka, 3 krat strelili atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
vieme, ty radsej riesis problemy pubertakov typu "o boze, vystriekal som sa, nie som chory??"...
a k teme:
neviem preco, no vacsinou to tak byva, ze niektore pesnicky su dokonca este lepsie...
urcite odporucam Ninu Simone (Orange)...alebo kapelu Stereo MC's co mali hitovku v jednej starsej reklame na Mattoni...
A este sa mi pacila pesnicka z reklamy na Axe
je to od takej kapely ze The Slots, a vola sa Minea...
tusim aj ako oficialny free download to je niekde na nete, hladaj v googli...
Jo a ta pesnicka z Axe bola Gangster of love-Johnny Watson trosku starsia ale super
rado sa stalo
Ale bola reklama na cherokee z teska...Peter Bjorn and John (tusim) a ti maju genialne pesnicky...fakt...
ĎAKUJEM