No ja mam rada súčasne pesničky , ale aj tie staršej generácie...pačia sa mi Beatles, i tí ktorých meno nevie Johny Cash je tiež super.....pačia sa mi, pretože maju niečo do seba.Su melodicke .Možno m terasz budete protirečiť, ale nie s to tie slovička b
Mne sa tiez moc pacia take stariny, bo je to take vesele.. klasika Beatles (kvoli nim som sa anglicky ucit zacala alebo Queen, mne sa aj stary elan paci aa tak...
stara music je super teraz v poslednej dobe som aj ja zacala pocuvat Jimmyho Hendrixa,Johna Lennona a pod. vtedy tam este nebolo tolo komercie ako je teraz..
nooo... moje je Elan... texty tychto starych pesniciek maju toho vela v sebe.... a myslim ze je to ovela kvalitnejsie ako tie dnesne... zo slovenskych kapiel... toto bol zivot... a nie teraz tie noveeee... pridu, chvilu sa hraju v hitparadach, a zrazu si na ne nikto nepameta... a hlavne tie texty... v sebe nic neskryvaju... su to podla mna prazdne slova
To tu nie su fanusici Led Zeppelin ?? prava rockova legenda ludiaa su super urcite si vypocujte Stairway to heaven ..najsamlepsia balada ..inac aj Scorpions,Pink Floyd,Deep Purple a pravdaze Queen su paradne skupiny
Metallica???..no rokom vyroby aj hej(2001) a mozno aj hudobnim navratom ku korenom,ktory ma vyst zaciatkom 2008.Ale ked si vezmeme hudbu v roku 2003,tak sa snazili asi trochu zmoderniet.
Ja zboznujem stary rock n' roll ako The Beatles, Elvis a podobne pecky. Da sa na tom aj super vyblaznit/vytancovat a aj na len take domace pohodove pocuvanie .
no ja pocuvam len 60´ a 70´ roky..hmm:the doors,hendrix,joplin,jefferson airplane,free,lynyrd skynyrd,ramones,sex pistols,led zeppelin,pink floyd,rolling stones,the aerosmith,velvet underground...a taaaak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
napr. depeche mode 8)
R.E.M, Queen, Aerosmith sú skvelí. Spomínal už niekto Steveho Wondersa, Stinga ? Tí sú super.