@tasha5 inak aj ja v poslednych dnoch mam nejake problemy s pitnym rezimom (nealko) strasne malo pijem tak 1,5 litra mozno a to inokedy vypiijem aspon 3 litre
@mirka7 ani nie lebo omyl je ked spravis nieco v normalnom stave co si nechcela ale nejakou nestastnou nahodou sa to stalo ale pod vplyvom chlastu to ten ozraty mozog asi chcel spravit aj ked to potom za triezva clovek lutuje
@moccacino čo keby som ti povedal že určite nemáš viac odpité ako torpedo.. debilná 16 .. ešte sa nám pochvál že máš viac odtrtkané ako všetci tu dokopy čiže : kolkokrát ťa najebanú niekto vytrtkal ako úplnú HANDRU
@torpedo08 tak so potom mal toho nepasterizovaného Argusa
ja mám radšej toho klasického 5%
Inak, mal si toho čierneho Argusa? Ten má nejakých 7,2% či koľko
@samtord nemal ale mal som s kauflandu to ich pivo pockaj ako sa to vola.......jaaj Ambrosius tiez take silne tusim polotmave a ono to je nic moc no ale je to pekne silne
@hovado haha s coho si usudil ze som hlupa a naivna? s tychto dvoch komentarov? to mas potom talent na ludi clovek nieco napise vramci srandy ale samozrejme zakomplexovani birdzaci si nemozu odpustit debilbne poznamky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@unspoken fuuha ty si asi viac mimo jak ja lebo ti moc nerozumiem
Nie si náhodou tiež z východu?
Nielen, že si hlúpa a naivná, ale aj alkoholik k tomu...
Och ako milujem dnešné dievčatá!
@arrabella tak ok najdu sa aj vynimky ale vacsinou ludia vyskusaju chlast a podobne veci o vela skor
@hovado nene ja som uplne z druheho konca sveta zo zahoria
@samtord fuj argus som pil dnes tiez take silnejsie 5,7% 12ku
ja mám radšej toho klasického 5%
Inak, mal si toho čierneho Argusa? Ten má nejakých 7,2% či koľko