kedysi som pila alko, bola to zábava. vekom som už na to nemala čas a odkedy mám vodičák, tak nepijem vôbec. nechýba mi to a po pravde v posledných rokoch to už ani nebola zábava..
Pijem tvrdy hlavne domace ked je ak nie borovicku alebo ochutenu vodku ci rum s pivom ....som mierne zavisli na alkohole musim ho pit kazdy den no nepotrebujem sa najebat ale pocitit taky mierny utlm cize tak 5 poldeci a pivo dve ....ci 2-5 kaliskov domaceho s pivom ....ale vacsinou podla potreby. Uvedomujem si aj to ze som zavisli alkoholik ale nebyvam ozraty ...skratka si potrebujem otupit mysel ...obcas aj marihuanu pofajcim no rad by som a tym prestal mam aj konicek ....robim turistiku, cestovanie softver a praca s nim ...hudba no stale akosi mam potrebu sa kazdy den pripit
Maximálne na oslave vypijem jedno poldeci a to je všetko, väčšinou šoférujem, tak potom ani to. Na oslavy chodím maximálne raz za rok, takže dá sa povedať, že nepijem.
Nepijem alkohol. Ale možnosť "nikdy som nepil" označiť nemôžem, pretože som mal nápoje ako šampanské nejaké vína, pohárik čokoladoveho rumu na silvestrov, narodky, atd... alebo radlera.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nepopieram, že uz som sa pár krát opila do nemoty, ale to bolo za čias, kedy mi na takýto stav stačili 2 veľké pivá
a belgické radlery
teraz raz za dva tyzdne pivo/vino alebo vodku, ale len trochu.