Ahojky seci cela by som len tak pre zaujimavost vediet ci pijete alkohol a ak ano kedy ste zacali pit.Ale nemyslim ze ked vam dal otec alebo starky oliznut z dacoho alebo penu z piva.......kedy ste vypili prvy poharik
@semonique noo tak teda tyy sa mas co ozyyvat len teraz bude mat 15 a ma viac skusenosti s alkoholom ako jaa a este k tomu chodi na pochybne miesta !!! ze sima!!!
@semonique že žiadne takto verejne klame ááále kdežééé hned mate stretavku co?! potom idete po "material" a dalej ta uz nebudem prezradzat toto si o tebe asi nikto nemyslel sima ze sa na fetackych miestach nadrbavate z čuča
V 15-tich tuším. Teda raz za uhorský rok dačo vypijem ale tak že by som nevedel čo robím alebo by som robil niečo čo za triezva nikdy, tak som sa ešte nenatrundžal.
mala som 15. ale ja a alkohol to bolo vždy tak že áno, nie, áno, nie... striedali sa u mňa obdobia pitia a nepitia. a dúfam, že teraz, keď pijem, mi to vydrží
a aj ja tak pijem, od 15 a tiež ešte žijem. a to mam 18
ale teraz už obmedzujem, no raz to je tak, že sa opijem poriadne, potom, po opici hovorím, že alkohol už nikdy a o pár dní kamoši sa na mne smejú, lebo ja zase pohárik v ruke. no teraz to vyznelo, ako keby som bola alkoholik. NIE NIESOM, ale tak všetkého s mierou
@42 to ja uz som si 100krat povedal ze uz nebudem pit ale uz som si to prestal hovorit lebo viem ze to nesplnim a tak tiez nejsom nejaky extra alkoholik len raz do tyzdna som napity na prach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
vtedy to bol moj prvy poharik
ale nie moc
Takže ani neviem povedať či pijem
a aj ja tak pijem, od 15 a tiež ešte žijem. a to mam 18
ale teraz už obmedzujem, no raz to je tak, že sa opijem poriadne, potom, po opici hovorím, že alkohol už nikdy a o pár dní kamoši sa na mne smejú, lebo ja zase pohárik v ruke. no teraz to vyznelo, ako keby som bola alkoholik. NIE NIESOM, ale tak všetkého s mierou