káva, ktorú si robím sa skladá asi z 2 tretín z mlieka, ostatné je nepríliš silná osladená káva a navrch ešte šľahačku alebo mliečnu penu...takže áno, chutí mi
ale ja mám také obdobia...momentálne pijem,ale skôr na poobednej,ako na rannej...doma vôbec...
a aj zalievanú aj nesku...je mi to jedno...bez cukru...momentálne pijem obyčajnú,keďže "manžel" inú nemá,a mne sa už do skrinky nevojde ani špendlíková hlavička,nieto ešte káva... )
Nie, pijem ju len v prípade že som ríno zničený a mám čas si ju urobiť a vypiť.... čiže je to málokedy, nieže by som nebýval zničený, ale nikdy na to nie je čas
No ja som doteraz pila kávu každý deň lebo som si myslela že to nevydržím bezdávky kofeínu...ale už tretí týžden kávu nepijem vymenila som ju za Caro ( od nestle ten "kavovinovy napoj" co davali stale v reklame a zistila som že mi vobec nebolo treba ten kofejin jednoducho mi chutila ta chuť ... a vždy som ju pila len s mliekkom bez cukru.. a nesku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
potom,že pred maturitou a ani vtedy som po káve nesiahla.
a potom,že ma naučí vysoká škola,skúškové obdobia. nestalo sa tak
káva mi vôbec nechutí,je pre mňa veľmi horká a zvládam to bez nej.
nie je práve najzdravšia a preto ani neplánujem začať s pitím kávy...
a aj zalievanú aj nesku...je mi to jedno...bez cukru...momentálne pijem obyčajnú,keďže "manžel" inú nemá,a mne sa už do skrinky nevojde ani špendlíková hlavička,nieto ešte káva... )