Pijete mineralku? Ak ano, aku najradsej a preco ju pijete?
Ja pijem mineralky velmi rada a kazdy den. Najlepsia je Bonaqua zelena alebo Rajec zeleny, s citronom a so slamkou, mnamy , a ak nie je mineralka aj cista voda je dobra
bonaqua - citron a pomaranc tieto su puplne ze naj a este v poho je Ave-pomarancova (prave teraz tu fajnovu vychladenu popijam ) a preco? lebo su dobre a ked niesom uplne ze strasne smadna tak mi voda nechutí
@lillyl - ako môžeš mať rada evian? Mne sa úplne zhnusil! keď si otvoríš dvojlitrové balenie a necháš to deň odstáť tak to chutí ako splašky! No žiaľ nič iné (lepšie) tam k dostaniu nie je...
No, inak dobrá je tam jedine kvalitná "obchodácka" voda zo supermarketu, tam-ovela lepšia než Evian, ale tu sa hovorilo o minerálkach. Takže u mna Evian má prvé miesto. A poviem ti, viem o čom hovorím, vo francuzsku som ako doma, kedže som sama polofrancuzka
Ja pijem minerálku od detstva stále, teda striedam ich, lebo jedna vkuse škodí.. ale keďže ich pijem od možno 8 rokov, zvykla som si a chutia mi, napr. pri posteli vždy musím mať minerálku.. v podstate iné ani nepijem, možno kofolu keď si sadnem s kamarátmi..
To @xperiax : No, ja minerálky neochutené chuťovo ako-tak rozoznám Možno je to tým, že ich pijem dlho. Ale napr. myslím že keby ochutnáš Bonaquu, Magnesiu a Lucku napr. aj ty by si cítil rozdiel.
Najradšej mám bonaqua fialová (alebo ružová )neochutená.. Zvykla som si na ňu minule leto Ktorú však nevypijem ak nie som na pokraji je Lucka a ochutené
@adrenalineismylife to akoby si o mne hovorila, tiez pijem mineralky od detstva a tiez viem rozoznat chute, kde je vela sodika, tie mi nechutia, su fakt take slane akoby. a tiez mam stale so sebou nejaku mineralku, aj pri posteli ako ty
@mayo to vazne robis domacu sodu? kokos, tu som strasne dlho nepila, ta bola uzasna, s tymi bombickami ju robis? ako za komunizmu to byvalo bezne?
cerveny Rajec a Mattoni,alebo este sa da i Matusov Pramen,a co neznasam je Baldovska....a preco ju pijem,lebo mi chuti a je to v podstet zdravsie,ako tie ostatne hovadiny...
Kto by nepííl mineraalky? =D uš len ten dobrýýý pocit žee neleješ do seba wšeliakééé tie umelee sladidla no nie? =D aaa nawyše teraz w lete takáá chladená minerálka.... nepoznám nič lepšie =D aaa k tým značkam....ja newiem ako wy ale newidím welke rozdiely w tých chutiach =D =D dobre, nehoworíím že súú wšetky rownake....ale dost podobnee =D=D aa tak značky neriešim...akááá je takúú kupim =D
ja pijem veľa minerálok, ale jedine neperlivých, napr. Bonaqua, Rajec, Lucka (nemám rada Romequelle, Matonni, Matúšov prameň), alebo ešte Toma je dobrá tá broskyňová s bielim čajom
akukolvek mineralku, ale cim viac bubliniek tym lepsie, tie bez bubliniek az tak nemusim. A co sa tyka prichuti, tiez ich moc nemusim, ale ked uz tak mam rada trebars pomarancovu, alebo citronovu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
nejaku dobrú nie moc perliva
Ja nie som náročný konzument - ale poväčšine pijem Budiš - ten mi chutí.
Slovensko má dá sa povedať jedny z najlepších podzemných vôd - voda ktorá nám tečie z kohútika a ktorú tak všetci podceňujeme je zdravá a vyvážená.
Čo by za takú vodu ako mi máme v kohútikoch dali napr. francúzi...
Najradšej mám lucku-anjelské plody-citrón-baza, korunni-mango, budiš herbal-mätová a toma natura-grep+pomelo
2.Bonaqua broskyňová
3.Lebo som smädná?? ale nie no chutí miii
Ach buď pochválen kvalitný slovenský Budiš
keď ja pijem minerálku je mi jedno aká je, viditeľný orzdiel necítim
Matoni-Biele hrozno
Bonaqua-Emotion
Radšej si urobím klasický domáci sifón alebo citronádu.
To @xperiax : No, ja minerálky neochutené chuťovo ako-tak rozoznám Možno je to tým, že ich pijem dlho. Ale napr. myslím že keby ochutnáš Bonaquu, Magnesiu a Lucku napr. aj ty by si cítil rozdiel.
Najradšej mám bonaqua fialová (alebo ružová )neochutená.. Zvykla som si na ňu minule leto Ktorú však nevypijem ak nie som na pokraji je Lucka a ochutené
@mayo to vazne robis domacu sodu? kokos, tu som strasne dlho nepila, ta bola uzasna, s tymi bombickami ju robis? ako za komunizmu to byvalo bezne?
tá je dobrá keď sa načne, vtedy má kopu bubliniek potom už nie
sladená...Rajec,Budiš,Baldovská