Napodobne. Pijem zriedka a to tiež len tak do nálady... ja väčšinu tvrdého nemusím, čiže ja si dám 5-6 pív a už mám podozrivo dobrú náladu. Inak mi stačia 4 vodky.
Ale opitá, žeby som nevládala ísť,zaspala hocikde, nevedela o sebe, tak som ešte nebola. A ani neplánujem. Dievčatá by nemali byť v takom stave
ani abstinent ani pijan...ked je vaznejsi dovod - ako oslava narodenin abo sylvester povedzme, ze si dam, ale kazdy tyzden byt pod obraz bozi, no dakujem pekne, neprosim
uuuuplny abstinent este nikdy som nic nepila este aj ked mi kamoskina mama dala nech si pripijem na jej vyrocie som si nedala a vydrzim to do konca zivota
Myslim si ze prehnana abstinencia je v niektorych pripadoch az skodliva... ja si rad dam ale musi byt na to dobry dovod, byvalo tak ze stacilo aby slnko zapadlo o 10cm idne ako minylu den a bol dovod na pitie ale tak teraz uz nie... uz musi byt fakt dovod, a ked clovek chce tak vydrzi bezproblemov nepit a bavit sa aj medzi 15timi ludmi ktori piju... len treba chciet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale opitá, žeby som nevládala ísť,zaspala hocikde, nevedela o sebe, tak som ešte nebola. A ani neplánujem. Dievčatá by nemali byť v takom stave