sypané veľmi nie, mám jeden ajurvédsky ale akosi mi nechutí. Skôr bylinkové z bio obchodu, alebo si tie bylinky pestujem aj sama napr. mätu. Momentálne pijem tento od ms a večer aj s medom: » s3.amazonaws.com/media.steepster...
Pijem len sypane.. kazde rano bud pu-erh alebo assam.. A ked mam cez den cas, tak najradsej gun powder, alebo hociaky iny zeleny caj. Nejaku dobu sa chystam kupit biely, ale zatial som na to akosi vzdy zabudol.
@mrjimmy v podstate nieco ako "prirodny kofein" ma to povzbudzujuce ucinky, prival energie, odozenie to spanok dost to pomaha ked sa potrebujes navalovo ucit / pracovat a nemozes si dovolit spanok
Sypaný sa nasype a rozloží sa vo vode, lúhovanie je to, že tam strčíš sáčok alebo bylinky a po určitom čase to vytiahneš pretože všetko potrebné sa už vylúhovalo do vody.. chápeš? Lebo asi si nepochopil pointu sypaných čajov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a este jeden taky ovocny
prevažne bylinkové
a kedysi to bol čierny s jazmínom , to som už dávno nepila - musím napraviť
Sypaný sa nasype a rozloží sa vo vode, lúhovanie je to, že tam strčíš sáčok alebo bylinky a po určitom čase to vytiahneš pretože všetko potrebné sa už vylúhovalo do vody.. chápeš? Lebo asi si nepochopil pointu sypaných čajov.