skúšali ste piko alebo niekto v okolí ? aký je to typ závislosti? ... je to ako nikotín(cigarety) ? .... že vraví sa síce že raz si potiahneš a si závislý ale pravdou je že závislý sa stávaš až po mesiaci dvoch ...a takého pravidelnejšieho fajčenia ... n
ja som si potiahla aj z cigarety.. raz, dva krát, tri krát.. a závislá nie som...
a jeden známy.. keď zistil že ono je to dosť dobrá pičovina.. tak s tým prestal... neviem či to bolo ťažko alebo ľahko.. ale proste prestal.. a nemyslím si.. že teraz mu to chýba..
nie nemyslím .... no a nejde mi učenie ,,a ešte by som chcela skúsiť lebo : ... mi to oživí zmysly vraj budem komunikatívnejšia rýchlejšie mi budem ozog spracúvať informácie .... a nebudem mať napr ani takú chuť do jedla ... hm a chcela by som tak že skúsiť ale nechcem na tom frčať a byť troska
piko je sprostost, nici ludi. Ked chces skusit biele ciary daj si koks...ale najradsej si nedavaj nic, nic ti to neda, nikam ta to neposunie. Toto niesu take drogy, ktore ma vyznam brat...
Ucit sa musis sama naucit.. Ako bude potom tvoj zivot vyzerat? Dostanes sa do problemu, das si? Priatel sa stebou pohada, zas si das? bude pisomka, zas si das? bude maturita, zas? Pohadas sa s niekym.. zas?
ja to mám celé preštudované ..... a nemyslím si že keby si dám raz dva krát že sa niečo stane ?! hm ...
Na psychickej úrovni dochádza predovšetkým k celkovej stimulácii organizmu, ktorá sa prejavuje obrovským prívalom energie, zvýšením pozornosti, sústredenosti a celkovej výkonnosti organizmu, zároveň sa úplne vytráca únava a chuť k jedlu. Dostavuje sa pocit eufórie, nárast sebavedomia, zhovorčivosť, zrýchlenie reakcií, a celková psychická uvoľnenosť.
ano zacnes a bude sa ti to zdat neskutocne uzasne, ano budes si davat stale dalej a ano budes si hovorit ze uz s tym prestanes, ze nechces zle dopadnut, a ano, ani nebudes vediet ako a budes v najvacsej PICI proste, stiahnes so sebou seba aj vsetkych naokolo.. mozem ti na to napisat strany a strany
rozmyslaj dievca a zi normalny, svoj zivot a nie zivot nejakej umelej chemickej sracky !!
inak napísal si to pekne ...ved ja už mám problem prestat z fajcenim ... mala som chalana ... koli nemu som prestala ... a potom ma nehal ...a zacala som znova a este viac a viac dovod sa vzdy najde inak aky rozidel velyk je medzi koksom a pernikom?
a hej ja viem clovek s auci na vlastnych chybach do hlavy je mu tazko tlacit nieco kym si niekto nevyskusal nezazije to je to najhorsie ze malokto sa uci z chyb druhych
@16@katjuska rozdiel medzi pikom a koksom je asi taky ze gram koksu stoji cca 80e a gram pika si vysukas hocikde pri slovnafte alebo na kriznej piko ovela viacej dojebava telo a mozog ako koks...a toho si za zivot ani moc nedas co tolko penazi za prasok co vyzera ako praskovy cukor..hmmm skvely to zivot kradnut a ojebavat ludi, len aby si zohnala svoju davku a fukla si do nosa..zahravaj sa s takymito vecami a potom aj tak dopadnes..budes anteny z domov kradnut
@salora principialne ziadne, ale dokazem prezit, ked si niekto v zozname vyhovoriek napise "podnecuje to moju kreativitu" alebo "lahsie tak filozofujem"...ale to niesu veci co sa snupu, jedia alebo pichaju do kabla...to je sajrajt
neviem už ako inak než prijebanou mládežou to nazvať. Už vám totálne na čisto jebe na tie pojašené hlavy ? Načo sa chceš stimulovať ? čo tým dosiahneš ? že sa jeden deň lepšie naučíš ? hovno ti to pomôže. Lebo dávka prestane účinkovať a všetko ti vyfučí z hlavy.
Nechápem mladých ľudí a to, prečo potrebujú za každú cenu skúšať každú sračku a obhajovať si, prečo by to mali brať a podobné drísty. Ak si chceš dojebať telo, nech sa páči. Ale ak fajčíš tak to máš asi v rozkroku.
Vieš... mladí hlúpučkí hľadajú dôvod prečo si šlahnúť... a dospelý človek uvažuje prečo to nikdy v živote NEurobí
nechápem celkovo pointu drog. Keby neboli návykové tak by som si možno aj ja dal, kôli srande. Proti stavom haluze nič nemôžem mať. Ale to že to skončí závislosťou pri X-tej dávke ? nie ďakujem. Radšej sa budem správať na 13 a robiť si stavy ako ich mať z takýchto sračiek.
Cigareta je tiež droga. Kľudne si všetci zaobhajujte cigaretky že to tak nieje. Ak si zapáliš, je to tvoja prvá droga ktorá ti otvorí bránu a ty už uvažuješ o niečom silnejšom. A ďalej už vieš ako. Jasné, je kopa fajčiarov ktorý sú závislí na cigarete a v živote by si nepichli. Ale to sú 95% dospelí tuhý fajčiari. To len Decká čo ešte ani nemajú 18 potrebujú vymýšľať.
Smial by som sa keby takéto veci neškodili všetkým naokolo.
@33@panpeterpan - no ja prežijem aj horšie veci a uznávam, že to niekto môže takto zdôvodňovať... ale myslím, že sú to vždy len mylné domnienky resp. klamlivé ilúzie... Samozrejme sa nájdu určite aj tu oponenti z radov nenarkomanov, nefeťákov a nehuličov tvrdiaci, že napr. mnohí významní hudobníci na niečom fičali a preto boli (sú) skvelí.... mno neviem neviem...
@13@katjuska - sorry, ale nechápem, ako v dnešnej dobe ešte v 17-tich môže byť niekto taký zadubený... Pýtaš sa tu na úplné blbosti, ale hlavne, že máš o tom VŠETKO NAŠTUDOVANÉ! Tak to by si okrem iného mohla vedieť aj to, že na každého každá droga účinkuje inak... a že je to čistá chémia... a že kto uvažuje o drogách, nebude s ním všetko úplne v poriadku a mal by radšej navštíviť odborníka. A asi máš veľké vreckové... alebo si zarábaš? Milujem tieto adolescentné"úvahy"... @13 - aké skvelé musí byť to chemické svinstvo - veď ty tu de facto veselo propaguješ drogu a keď si to prečíta nejaké vypatlané decko....
no už posielam Tomášovi link na túto temu, nech ju vymaže...
je to kokotina ako ono je vsetko fajn, aj vsetko, aj dojazdy sa daju zvladnut, ale nemyslim, ze je nejaky velky problem sa namotat a to veru nie je dobre. ani trochu by som povedal... ak mas pocit, ze byt namotana na parne je v pohodicke, tak ti vybavim audienciu u nejakych dlhodobych fukacov. tma v hube, ani rozok uz nezozere, lebo ma dva zuby, 40 kilo... proste cisty playboy a kulturista
a co sa zavislosti tyka... vznika vraj len psychicka zavislost... najlepsie bude asi ked si clovek prezije najvacsie dojazdove peklo, alebo ked sa dobre dosere na druhy den alebo ked nezavries dva dni oko... to uz neni moc prijemne
ja hovorim, zlata cista hlava ehm... ok, trava moze byt
ficala som na piku 3 roky, dakujem stacilo neprosim. si blba ak chces zacat a ak mas slabu volu tak to dobre nedopadne. dostat sa zo zavislosti je tazke.
ty si myslíš že si dáš piko ta ti bude fajne,všetko flipy a konec?? a potom zase keď budeš chcieť sa zabavať,učiť sa či na čo to vlastne chceš,zase budú flipy??! veď si s tým dojebeš celé telo,tvár,všetko,....psychiku totálne,....to nebude len že "hmm mám piko,je mi fajnučko" ale keĎ to vyprchá sú to hrozné stavy,debky,paranoje,....ani si neuvedomíš chvíľu keĎ to budeš chcieť stále viac a viac, budeš to chcieť preto že ti je fajne, budeš to chcieť vtedy keď budeš mať dojazdy a bude ti nanič,a nakoniec na tom budeš frčať vkuse, love v piči,kamarati tiež....a najviac ty...dojebeš sa celá...to by si musela mať iný dôvod to vyskúšať aby si na tom nebola závislá a vedela to kontrolovať....
jesus ty si ale p♥ca. 17 hej? no do riti! to ze chces nieco brat je jedna vec ale radit sa o tom na nete je no j... . inak mne sa ty feteci co nieco mumlaju a motkaju sa nezdaju nejaky energicky a vyrecny. asi som videla len divnych fetakov lebo to co ty opisujes urcite nemaju. nemal by to niekdo vymazat?
@69@drejka - a nezdá sa ti, že v tom kontexte a v tej vete je dôležité hlavne to "a preto boli (sú) skvelí..."? Teda nikde netvrdím, že umelci nebrali (neberú) drogy, ale dá sa polemizovať o tom, či práve vďaka tým drogám boli/sú skvelí...
add2 - k tej sarkastickej poznámke nemám čo dodať... snáď len to, že si ty sama spomenula "veľkých umelcov", preto som napísal, čo som napísal...
Nemôžem ti rozkazovať čo máš robiť, len ti môžem poradiť aby si to nerobila a porozprávať o tom aké mám ja s tým skúsenosti (nie priamo osobné).
-Mám známeho, kvôli piku sa dostal do basy, lebo potreboval peniaze tak zabil človeka a dostal 20 rokov.
-Mám "kamarátku", nie jednu, kt. frčí na tom a je z nej troska, chce s tým prestať ale nedokáže to. Dojebala si celý život. Na školu sa vysrala a jediný ľudia, kt. ostali pri nej sú tiež feťáci.
-Myslíš si že na tom nevzniká závislosť, ale páči sa ti to aké to má účinky?! Smiešne! Závislá budeš už len kvôli tomu, že sa ti tak veľmi zapáčia tie stavy, že budeš chcieť zas a zas.
-Ak chceš eufóriu a bla bla, tak si buď nájdi ľudí, kt. ťa urobia šťastnou, alebo nejaký koníček, zábavku. Skús byť šťastná aj bez toho.
-Ak ti nejde učenie, tak viac času stráv nad knihami, namiesto toho aby si sa zaoberala takýmito hlúposťami a vzbudzovala v nás dojem trápnej, nerozmýšľajúcej osoby.
-A ak sa aj napriek tomu rozhodneš si to dať, tak sa potom nikoho nesťažuj, že ťa to ničí, že s tým chceš prestať, že ti v tom mali zabrániť atď.
@drejka piko je jedina droga pri ktorej moze vzniknut zavislost uz po prvom raze niektori odbornic tvrdia ze zavislost na piku je horsia ako na heroine
a ja byt teraz policajtom tak vas tu vsetkych pozatvaram =D
@76@drejka - je mi jasné, ako sa vníma vzťah droga - umenie... ale položme sa na otázku z opačnej strany: je práve droga príčinou toho, že je niekto dobrý hudobník? Nebol by rovnako dobrý aj bez nej? Alebo lepší? Ťažko to dokázať, ak niekto berie drogy počas celej kariéry. A tá následná úspešnosť trvajúca roky či desaťročia - celé to úzko súvisí aj so samotným publikom i štýlom hudby... je tu úzka súvislosť s adrenalínom a následne andrenochrómom, ktorý nie je ničím iným, než psychodysleptikom, je tu teda zrejmá dlhotrvajúca a dlhopretrvávajúca interakcia umelec vs. fanúšikovia.... to by bolo na dlhú diskusiu...
@80@drejka - uniká my zmysel kontraproduktivity v tomto kontexte... Inak vôbec debatovať o "dobrej hudbe" je úplne zbytočné... ešte som nezažil diskusiu, kde by v konečnom dôsledku zvíťazila myšlienka "počúvaj a nechej počúvať". A tým slovom MOŽNO si presne vyjadrila to, o čo mi ide...
No a myslím, že si natoľko inteligentná, že predsa len pochopíš, prečo niektoré veci nepíšem sem ale v TS...
inak kamarat s tym zacal ked prisiel o priatelku co spolu boli 5 rokov... podla mna sa sa taky rozchod prezit aj bez pika, ved kolko ludi sa uz rozislo... ale dobre no.. zacala sa z neho stavat troska, ale aspon pracoval a na novu davku si vedel zarobit... mal autonehodu(neviem ci bol nadrbany alebo len opity), rozbil cele auto a prisiel o vodicak... nastastie sa mu nic nestalo a ani nikomu inemu... potom jedneho dna chcel prestat, povedal o tom rodicom, byvalej a aj mne... po case aj prestal... kupil si nove auto a zacal ako keby novy zivot... bol stastny... boli taka skupinka, ktori si aj varili, vsetci sli sediet, on mal jedno stastie, že s tym skoncil pred tym, ako to prasklo... a teraz? po roku prisli dalsie problemy v rodine a zacal zase... bol rok cisty a zacal zase... povedala som mu, že ked v tom chce pokracovat, že nech mi už nepise a že nech sa ozve ked ho to prejde nadobro... do dnes sa neozval
@depropex ale zase klud... davka aj ked prestane ucinkovat tak to co je v hlave tak to tam aj bude. nasrate+ucivo. veď metamfetamin sa v malych davkach pouziva oficialne ako liek na problemy s koncentraciou. cim ho vobec neobhajujem, len uvadzam veci na pravu mieru
k cigaretam... vobec nemas pravdu podla mna. vstupne brany neexistuju. hlavne trafku z toho ludia radi obvinuju. ale vobec, ale vobec nemaju pravdu keby bola legalna tak odpada aj to, ze sa sykas s ludmi mimo zakon, ktory mavaju obcas aj nieco tvrdsie a ponuknu ta, inak by ta v zivote nenapadlo si davat nieco len preto, ze ti trava uz nestaci
moje skusenosti s parnom bole s clovekom co vobec nehuli
aha uhm viete čo ?! .... neviem či ste takí sprostí niektorí ...alebo ozaj už neviem .... ale nechápem načo mi tu píšete že som piča feťáčka krava ... ? ...vsak keď to niekto skúsiť chce nech skúsi ..... a co tu kazdy kurva zacina s tym ze to mam prestudovane tak ze preco sa pytam ? ... viete preco ? lebo chcem vediet od LUDI KTORI TO MALI že či vzniká hned uz nejaka zavislost ... a nazory ludi ktori to nemali a len jebu jebu jebu .... si myslite ze ma to nejako ovplyvni ked do mna vsetci budete davat? ...hm myslite si........Však si potom možno zažijem nejaky hlboko depresívny stav neviem čo všetko a poviem si že tú sračku si nikdy nedám ja som len chcela vedieť ..... či vzniká závislosť po prvom raze ... --- a ďakujem za odpoveď už neviem kto to tu písal že nevzniká ... Vďaka aspoň sa tu našli niektorí ktorí vedia o čom hovoria a nie len písať sračky: pojebaní feťáci,.... --- "ak chce niekto tieto veci skusat tak ich skusat proste bude"
nwm ako to je neskusal som ani nechcem no ale tak zas nikdy sa neda povedat nikdy . poznal som jedneho co to bral mlady chalan bezdomovec. a bol trochu taky prepnuty s toho no nic ine k tomu nwm povedat
vam to niektorym uz dobre jebe..poprve sa tu v pohode len tak na nete priznavat s takymito vecami ?? nechapem. a po druhe..nechapem ako niekto kto normalne cita nejake diskusie na forach o piku s tym moze zacat..piko je trosku rozdiel jak cigy..
piko je picovina, Ja sa riadim zasadou, ze berem Len prirodne narkotika, samozrejme je to kokotina ale chemicke drogy su najhorsie, a prirodniny tiez s mierou !!!
Pozri Radim ti neskusaj to... nesu z toho az take dobre stavy... a tie dojazdy su hnusne... mal som kamarata kt. bol somnou na intraku... normalny chlapec.. zacal fukat... daval si sem tam potom viac a viac... a teraz je vymeteny... kazdy den si to dava... a uz to ani nesnupe.. on si to totiz pycha do zily... na rukach ma modriny... takze ak chces neco take skusat tak smelo... pozri... ked chces daj si travu uvolni ta.. a mas z toho lepse ako z pika.. a je zdravsia ziadna droga ti v uceni nepomoze...
mas vlastny rozum chces to ? daj si Niekto vyskusa raz a neda mu to nič ,niekomu vsetko CHemia ale nieje pre ludi so slabou psychikou ktory maju depky aj bez nej a snou na dojazde 2krat viac .A zavyslost po2davke isto nebude samozrejme ked si ju nebudes v svojom podvedomi vytvarat... a je jedno ci si das travu,piko ,ecko lebo clovek si moze vytvorit zavyslost na vselicom ...
pervitin je vysoko navykova droga,ale psychycka.vsetko co pisem,pisem z vlastnej skusenosti.predtym nez som si to prvy krat dala,mala som rovnaky nazor ako vacsina normalnych ludi,ktory su proti drogam..uz po prvom uziti zmenis urcite pohlady na svet a zmyslanie je ine ako predtym.bola som zasadne proti piku,koli frajerovi a ludom okolo mna,ktory boli zavisly.staci jeden krat vyskusat a vsetky priority padnu.pisala som,ze piko vyvolava len psychycku zavislost,to znamena,ze je o cloveku,kam to az necha zajst.vsetko je to v hlave.predtym som si hovorila,ze je picovina sa na to namotat,ked si silny clovek.ja som myslela ze som.vyskusala som to prvy krat z nervov a zo zvedavosti.povedala som si,ze raz a dost,len nech viem co to povie.haha.omyl!v robote,doma,vonku stale som mala v hlave kedy si zas trosku dam.a uz to islo...piko sa bere rozne a tak potom aj vyzeras.ked si piko zafajcis(moj pripad) a vies sa ovladat v reci,je mozne ze nikto to na tebe nezbada.vsetko ta bavi,den je krajsi,doma si pokecas dobre s rodicmi,vonku mas stale nejake temy na preberanie.vsetko co potrebujes vybavit,alebo urobit ta bavi..horsie je to potom s tym chudnutim.najprv to bolo pekne,ale az potom dosli paranoje,ze to na mne ludia vidia,ked sa opytali jak som schudla,chytil ma stav,ze to o mne vedia.postupne som sa nevedela vyjadrovat,zakoktavala som sa.ani tym paranojam som neverila,az kym ma to nestretlo.je ine citat o tom 300 clankov,ked o tom pocite aj tak hovno vies kym neskusis.ten pocit ta zenie dopredu a stale mas nutkanie si to zohnat..ked si fuknes piko,je vsetko o nieco zrychlenejsie nez u fajcenia.to uz tak lahko nezakryjes a nemozes si regulovat stav,napr.pred rodicmi.stretavam sa nonstom s normalnymi ludmi,normalnych myslim,co o drogach nemaju ani sajnu a nemohla by som si dovolit,aby ma videli spotenu,vykrutenu a s barjakymi tykmi,ktore si vobec nafukany neuvedomujes..vobec tym nechcem povedat,ze pome teraz seci fajcit piko,sak je to popici a ani to nebude vidiet.prve razy je to popici,ale potom uz to z hlavy nevyhodis.uz nezabudnes na ten pocit.az neskorej po par mesiacoch,u niektorych,ktory "vedia"piko brat aj po par rokoch dojdu tie staviky.paranojky o ktorych som hovorila,ze pri mojej silnej povahe dojst nemozu,kosti-ich rednutie,bolesti,celkova telesna slabota.den bez toho bol nudny,veci ktore ma predtym bavili bez pika ma vobec nebavili a nechapala som jak som mohla vsetko bez toho postihat..toto je ta psychyka a slabsi clovek je hotovy.padne do toho ale furt sa z toho da vyseket.nechcem si tu piko obhajovat,lebo tak ako ja zaryty antipiker do toho moze padnut kazdy.ono to neni zla droga v podstate.bola vynajdena pre cinskych vojakov pre znizenie prahu bolesti a zvysenu energiu.kym droga neni fyzicka,je to len o cloveku,ci jej dovoli vyhrat..je smiesne,ked si povie clovek ktory si robi tyzdnovky bez spanku a jedla,ze to ma pod kontrolou.nema!to sa len prehovara,jak som sa prehovarala ja..malo ludi dokazalo to,co ja a z mojho okolia nikto.tym sa tu nechcem na nieco hrat.vsetko pisem zo svojich skusenosti a zo zivota.o piku viem asi ozaj dost,tak keby nieco,kludne sa pytajte.moj osobny nazor teraz po vsetkom je,ze piko ako cista droga skodliva az tak nie je.ale len vtedy ked sa to neseka s humusmi.potom je piko hnede,zlte a bar jake.tieto primesy ktore si tam davaju dilerkovci aby toho bolo viac sposobuju dost nechutne stavy na dojazde.paranoje,vidiny,nenormalne buchanie srdca a ta vyjebana nespavost.telo ti odchadza,citis nenormalnu unavu,ale nekedy nezapis aj dve noci.myslim ked si das len jeden den aj len raz,tieto sracky v tom ta nicia.je ine,ked som bola pri vareni a vies co si das.je to ciste a ked si das par slukov pekne si fungujes cely den a na druhy ti nemoze byt zle.zas s fukanim je to inak.tam to tak neregulujes,ale pocit zostava..´tak este na zaver chcem dodat,ze vyskusat piko koli skuske,alebo koli niecomu inemu je picovina.je to svinstvo,do ktoreho ked padnes,strasne tazko sa vylieza,ked sa vobec vyleze.lebo ked budes brat piko ako sucast zivota(neodmyslitelnu),co sa postupne skoro vzdy zacne brat,tak fukanie a fajcenie uz nepostaci,telo si zvykne a davky ktore si si dal na zaciatku s tebou neskor nic nespravia.potom uz len vnutrozilne a uz len skok k staremu znamemu heroinu.s tym uz ale osobnu skusenost nemam.tak o tom pisat nechcem.aj ked by som o tom vedela tiez co to...kazdopadne prestat je boj tazky,tak radsej jebte na to.
Ked ten spinavec na tvojom lavom pleci, navadza ta zas na tie hnusne spinave veci a ty si uz len predstavis ten pocit moci s myslienkou neobmedzenej sily a vytrvalosti ze dokazes na vrchole fyzickej zdatnosti fungovat nepretrzite aj dve tri noci zakusnuty bez emoci, Az ked sa ocitnes sam a bez pomoci, Na pokraji skazy a totalnej bezmocnosti.plný strachu hnevu pochybnosti na urovni totalnej vyprahlosti.si uvedomiis okolnosti v zavislosti a schopnosti ako si mohol odbocil od spravnej cesty. Hladiac s odstupom casu do minulosti s porovnanim sucasnosti . sa desis svojej buducnosti. DIvas sa do oci skazy a krutosti a zufalosti..Na rad pridu slzy zialu, pokory a lutosti.Mal si vsetko a zil v hojnosti.BOl si panom v mladosti, ale vdaka vlastnej tuposti prepadol si posadnutosti ktora ti vzala vsetky radosti az na stipku dostojnosti a hrdosti.. Ostali ti uz iba dve moznosti..Vzdat to vsetko a oddat sa večnosti alebo bojovat proti posadnutosti vyhrat a ziskat späť pocit radosti dosiahnuť stavu blazenosti....................................................................................................................................................................................."Pre tých čo bojujú, má život príchuť, akú zbabelci nikdy nepoznajú.,, ............................................................................................................................................................................................................................by Satis_Dj
......Pre tých čo bojujú má život príchuť akú zbabelci nikdy poznajú....
Nevzdavajte sa.Ja som sa od toho horko tazko odmotal uplne sam, ale to najprv musis prist uplne o vsetko a padnut najhlbsie a sam pud sebazachovy ti nastartuje tu volu prezit a rozhodovat sa spravne.
Ešte keď som študoval na VŠ, tak som prvýkrát skúsil od kamaráta. Mal som prvýkrát a poslednýkrát. Na učenie som sa nevedel sústrediť. Dopady boli hrozne. Čo si pamätám, extrémne suchoty v hrdle, tiky nôh a rúk, nemohol som vôbec zaspať a to najviac čo má dostalo bol scvrknutý penis.
Pre niekoho to môže byt vtipne, že scvrknutý penis, ale keď sa ti to stane, tak si zúfalý čo sa deje a podobne.
Ja si myslím, drogám sa treba vyhýbať, k učeniu ti to nepomôže. Jedinú mäkkú drogu, ktorú uznávam a venoval som sa štúdiám bolo CBD.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
a jeden známy.. keď zistil že ono je to dosť dobrá pičovina.. tak s tým prestal... neviem či to bolo ťažko alebo ľahko.. ale proste prestal.. a nemyslím si.. že teraz mu to chýba..
» www.piko.de/cz/index.php?na...
» www.angelfire.com/in/freelife/pik...
Na psychickej úrovni dochádza predovšetkým k celkovej stimulácii organizmu, ktorá sa prejavuje obrovským prívalom energie, zvýšením pozornosti, sústredenosti a celkovej výkonnosti organizmu, zároveň sa úplne vytráca únava a chuť k jedlu. Dostavuje sa pocit eufórie, nárast sebavedomia, zhovorčivosť, zrýchlenie reakcií, a celková psychická uvoľnenosť.
ano zacnes a bude sa ti to zdat neskutocne uzasne, ano budes si davat stale dalej a ano budes si hovorit ze uz s tym prestanes, ze nechces zle dopadnut, a ano, ani nebudes vediet ako a budes v najvacsej PICI proste, stiahnes so sebou seba aj vsetkych naokolo.. mozem ti na to napisat strany a strany
rozmyslaj dievca a zi normalny, svoj zivot a nie zivot nejakej umelej chemickej sracky !!
Si jebnutá.
Ale niektorý nemajú tento príznak ale ten taký, je mi všetko jedno idem lietať ... halucinogen
- nemám slov.
Moja, ja mám v hlbokom análnom otvore tvoje (jebnuté) zmýšlanie. Nie som žiadny konzervatívec a snažím sa užívať si život, ale čo je moc to je moc.
Veď skúšaj, 1 2 3.. aj 10 krát. Ty to máš preštudované, iste vieš, ako tvoje telo zareaguje, či z teba bude troska o pár dní alebo o pár mesiacov.
Hlavne že budeš výrečná, nie?
Možno to rýchlejšie myslí atď., ale je to hrozne klamlivé.
Tebe sa možno zdá, že je všetko OK, ale vskutočnosti si v inom svete.
Nieje to sranda.
Radšej si daj koks alebo extázu.
po 10 rokoch METHu (pika)
Nechápem mladých ľudí a to, prečo potrebujú za každú cenu skúšať každú sračku a obhajovať si, prečo by to mali brať a podobné drísty. Ak si chceš dojebať telo, nech sa páči. Ale ak fajčíš tak to máš asi v rozkroku.
Vieš... mladí hlúpučkí hľadajú dôvod prečo si šlahnúť... a dospelý človek uvažuje prečo to nikdy v živote NEurobí
nechápem celkovo pointu drog. Keby neboli návykové tak by som si možno aj ja dal, kôli srande. Proti stavom haluze nič nemôžem mať. Ale to že to skončí závislosťou pri X-tej dávke ? nie ďakujem. Radšej sa budem správať na 13 a robiť si stavy ako ich mať z takýchto sračiek.
Cigareta je tiež droga. Kľudne si všetci zaobhajujte cigaretky že to tak nieje. Ak si zapáliš, je to tvoja prvá droga ktorá ti otvorí bránu a ty už uvažuješ o niečom silnejšom. A ďalej už vieš ako. Jasné, je kopa fajčiarov ktorý sú závislí na cigarete a v živote by si nepichli. Ale to sú 95% dospelí tuhý fajčiari. To len Decká čo ešte ani nemajú 18 potrebujú vymýšľať.
Smial by som sa keby takéto veci neškodili všetkým naokolo.
". mi to oživí zmysly vraj budem komunikatívnejšia rýchlejšie mi budem ozog spracúvať informácie .... a nebudem mať napr ani takú chuť do jedla ."
.. myslim ze keby to bolo take uzasne tak by natom ficali vsetci a kazdy by bol zavisly na piku
no už posielam Tomášovi link na túto temu, nech ju vymaže...
je to kokotina ako ono je vsetko fajn, aj vsetko, aj dojazdy sa daju zvladnut, ale nemyslim, ze je nejaky velky problem sa namotat a to veru nie je dobre. ani trochu by som povedal... ak mas pocit, ze byt namotana na parne je v pohodicke, tak ti vybavim audienciu u nejakych dlhodobych fukacov. tma v hube, ani rozok uz nezozere, lebo ma dva zuby, 40 kilo... proste cisty playboy a kulturista
ja hovorim, zlata cista hlava ehm... ok, trava moze byt
a @katjuska ked si chces znicit zivot, na vezmi si.....
» www.birdz.sk/forum/pervitin-...
keĎ si toto prečítaš a z toho sa nepoučíš, si fakt na hlavu....
add1 - kde presne popieram, že hudobníci (umelci) brali/berú drogy?
add2 - "veľký umelec" - subjektívny pojem
add2 - k tej sarkastickej poznámke nemám čo dodať... snáď len to, že si ty sama spomenula "veľkých umelcov", preto som napísal, čo som napísal...
-Mám známeho, kvôli piku sa dostal do basy, lebo potreboval peniaze tak zabil človeka a dostal 20 rokov.
-Mám "kamarátku", nie jednu, kt. frčí na tom a je z nej troska, chce s tým prestať ale nedokáže to. Dojebala si celý život. Na školu sa vysrala a jediný ľudia, kt. ostali pri nej sú tiež feťáci.
-Myslíš si že na tom nevzniká závislosť, ale páči sa ti to aké to má účinky?! Smiešne! Závislá budeš už len kvôli tomu, že sa ti tak veľmi zapáčia tie stavy, že budeš chcieť zas a zas.
-Ak chceš eufóriu a bla bla, tak si buď nájdi ľudí, kt. ťa urobia šťastnou, alebo nejaký koníček, zábavku. Skús byť šťastná aj bez toho.
-Ak ti nejde učenie, tak viac času stráv nad knihami, namiesto toho aby si sa zaoberala takýmito hlúposťami a vzbudzovala v nás dojem trápnej, nerozmýšľajúcej osoby.
-A ak sa aj napriek tomu rozhodneš si to dať, tak sa potom nikoho nesťažuj, že ťa to ničí, že s tým chceš prestať, že ti v tom mali zabrániť atď.
a ja byt teraz policajtom tak vas tu vsetkych pozatvaram =D
nevravim teraz ze ta bude chytat abstak hned po prvom raze myslim ze sa na to zmotas psychicky velmi rychlo
No a myslím, že si natoľko inteligentná, že predsa len pochopíš, prečo niektoré veci nepíšem sem ale v TS...
@die o nue
inak kamarat s tym zacal ked prisiel o priatelku co spolu boli 5 rokov... podla mna sa sa taky rozchod prezit aj bez pika, ved kolko ludi sa uz rozislo... ale dobre no.. zacala sa z neho stavat troska, ale aspon pracoval a na novu davku si vedel zarobit... mal autonehodu(neviem ci bol nadrbany alebo len opity), rozbil cele auto a prisiel o vodicak... nastastie sa mu nic nestalo a ani nikomu inemu... potom jedneho dna chcel prestat, povedal o tom rodicom, byvalej a aj mne... po case aj prestal... kupil si nove auto a zacal ako keby novy zivot... bol stastny... boli taka skupinka, ktori si aj varili, vsetci sli sediet, on mal jedno stastie, že s tym skoncil pred tym, ako to prasklo... a teraz? po roku prisli dalsie problemy v rodine a zacal zase... bol rok cisty a zacal zase... povedala som mu, že ked v tom chce pokracovat, že nech mi už nepise a že nech sa ozve ked ho to prejde nadobro... do dnes sa neozval
Ja mam aprtiu a zamladi sme natake picoviny cas nemali (nik dokonca nefajci ani obycajne cigarety)
k cigaretam... vobec nemas pravdu podla mna. vstupne brany neexistuju. hlavne trafku z toho ludia radi obvinuju. ale vobec, ale vobec nemaju pravdu keby bola legalna tak odpada aj to, ze sa sykas s ludmi mimo zakon, ktory mavaju obcas aj nieco tvrdsie a ponuknu ta, inak by ta v zivote nenapadlo si davat nieco len preto, ze ti trava uz nestaci
moje skusenosti s parnom bole s clovekom co vobec nehuli
otvor oci...
@mezomus ti to tu pekne popisal
ale tak či tak na tom nebolo nič úžasné, ... a s učením to nijak nepomáha, to je blbosť
inac poznam ludi co to beru pravidelne a su riadne mimo. ale je s nimi sranda
ZAPAL SI GRASS !!!
piko je picovina, Ja sa riadim zasadou, ze berem Len prirodne narkotika, samozrejme je to kokotina ale chemicke drogy su najhorsie, a prirodniny tiez s mierou !!!
Ked ten spinavec na tvojom lavom pleci, navadza ta zas na tie hnusne spinave veci a ty si uz len predstavis ten pocit moci s myslienkou neobmedzenej sily a vytrvalosti ze dokazes na vrchole fyzickej zdatnosti fungovat nepretrzite aj dve tri noci zakusnuty bez emoci, Az ked sa ocitnes sam a bez pomoci, Na pokraji skazy a totalnej bezmocnosti.plný strachu hnevu pochybnosti na urovni totalnej vyprahlosti.si uvedomiis okolnosti v zavislosti a schopnosti ako si mohol odbocil od spravnej cesty. Hladiac s odstupom casu do minulosti s porovnanim sucasnosti . sa desis svojej buducnosti. DIvas sa do oci skazy a krutosti a zufalosti..Na rad pridu slzy zialu, pokory a lutosti.Mal si vsetko a zil v hojnosti.BOl si panom v mladosti, ale vdaka vlastnej tuposti prepadol si posadnutosti ktora ti vzala vsetky radosti az na stipku dostojnosti a hrdosti.. Ostali ti uz iba dve moznosti..Vzdat to vsetko a oddat sa večnosti alebo bojovat proti posadnutosti vyhrat a ziskat späť pocit radosti dosiahnuť stavu blazenosti....................................................................................................................................................................................."Pre tých čo bojujú, má život príchuť, akú zbabelci nikdy nepoznajú.,, ............................................................................................................................................................................................................................by Satis_Dj
Nevzdavajte sa.Ja som sa od toho horko tazko odmotal uplne sam, ale to najprv musis prist uplne o vsetko a padnut najhlbsie a sam pud sebazachovy ti nastartuje tu volu prezit a rozhodovat sa spravne.
Pre niekoho to môže byt vtipne, že scvrknutý penis, ale keď sa ti to stane, tak si zúfalý čo sa deje a podobne.
Ja si myslím, drogám sa treba vyhýbať, k učeniu ti to nepomôže. Jedinú mäkkú drogu, ktorú uznávam a venoval som sa štúdiám bolo CBD.