Skusali ste uz niekedy piko? Ake to bolo? Kolko ste po tom nevedeli zaspat? Aky bol dojazd? Co ste robili aby ste zaspali? Zvyknete sa na dojazde nafajcit?
Ty tu tusim zakladas fora iba o drodzkach
Ved mas pravdu, z birdzom to ide dolu vodou.. kde su tie casy spred desiatich rokov, ked sa birdz forko priam utapalo v drogach ^_^ chcelo by to tieto pekne casy obnovit
@xxar3s a ja tu tvrdim ze si zavisly, ci co? inac teraz mozno nie si, ale ani sa nenazdas kedy sa to rekreacne uzivanie moze nebadane zvrhnut a zrazu si len uvedomis ze si v tom, lepsie povedane ze uz si v pici nacisto zazila som si svoje ved, a stale som sa z toho celkom nespamatala. Ale neber to akoby som ta odhovarala, drodzky su super kym ti neovladaju zivot
@aventine drogy su dobre ked si chces zmenit naladu alebo zlepsit vecer, ale rozhodne by som za tym nehladal nejaky zmysel. A piko je picovina aj ja som to par krat skusil ako teenager, ale vobec nic mi to nedalo. Kokain ti aspon navodi euforiu, ale jedine co mi daco dalo je trava. Ludi co sa namotali na piko som v zivote stretol dost nikto nedopadol dobre... ved piko je horsie ako heroin. Takze naozaj jeb na to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale poznám ľudí, čo si na tom fičia/fičali...
Ved mas pravdu, z birdzom to ide dolu vodou.. kde su tie casy spred desiatich rokov, ked sa birdz forko priam utapalo v drogach ^_^ chcelo by to tieto pekne casy obnovit