Tak som sa vcera ozral a ked som bol uz ozraty tak ze som nevedel o sebe som sa nehal nahovori na piko. Bola to trojnasobna davka bol som opity ale rozmyslal som rychlejsie ako triezvy a neplietol sa mi jazyk ale je to ajtak svinstvo neoplati sa to
Ale zaujimave je ze som to mal naposledy na strednej vtedy ma to ohromilo a teraz ma ten stav nicim nenadchol. Naozaj.totalna picovina. Ja vela rozpravam aj bez pika. Akurat teraz som to mal prvy krat s alkoholom. Myslel som si ze sa to bude bit ale ono vlastne som mal odstranene zabrany ako na chlaste euforiu ako na chlaste ale myslelo.mi to rychlejsie
a strasne zaujimave na tom bolo, ze cele tie roky v poprade nikde nerobili dobre hamburgre a prisli s tym az teraz. uz som si myslel, ze tu nikdy nic take nepride a ja, neborak, sa budem musiet trepat do bratislavy, ale nastastie sa toho niekto chytil. mam z toho skvele pocity.
@notme no dobre.... kludne napis co si vcera robil ak to ma nejaku spojitost s pervitinom.
Inak zaujimave ze nemam ani moc velky dojazd po chlaste mi je skoro rovnakp zle, len som prelezal cely den v posteli. Ozaj je to o dost silnejsie ako koks.
@ericca ja uz ani nechcem to som fukol opity triezvy by som nechcel, ani ten stav mi nic nedal. minule som tu zakladal forum o jednej holke o ktoru mam starost, ktora si piko aj koks dala uz niekolko krat po sebe a ja som jej to vycital a teraz som si dal sam a ona o tom vie. tak jej idem dobrym prikladom... ale vpodstate som si to dal koli tak sme si vymenili role.
@chlorofyl kedy si mi volal? sak ja som ti daval cislo uz davno co sme mali ist so picolla a na techno a si vtedy vobec nevolal.
@xxar3s asi ti to nejak nesadlo.. ale to je dobre, aspoň nebudeš mať chuť si dať znova, ani ona by nemala.. radšej s tým fakt nezačínať .. lebo to dokáže človeka dosť zničiť po čase..ver mi.. a tie dojazdy tiež nič moc
@ericca viem viem ze je to svinstvo sak byvlej kamaratkyn frajer bol piker a vraj sa nejako zranil a hnisal z nutra. piko ti celkovo oslabuje imunitu, a vycerpava orgnizmus nici pecen a ladviny a skodi na srdce a cievy. pikeri maju tiky, paranoje a trpia uzkostou a ti pokrocilejsi ho nesnupu ale pichaju.
@xxar3s ja to viem.. bohužiaľ mám skúsenosti.. ono to začína postupne.. šňupeš, potom šňupeš viac, dojebe ti to sliznicu tak začneš dávať cez plech, dojebe ti to zuby, potom potrebuješ stále viac až skončíš u ihly.. preto vravím, radšej ani nezačínať lebo ťažko sa prestáva..
@chlorofyl jezis nerob zo mna fetosa ja nie som piker toto som si dal cca po 12 tich rokoch lajnu aj to len koli tomu ze som bol opity a neuvedomovl som si dosledky a chcel som vytriezviet. naposledy som piko predtym skusal na strednej a odvtedy som to nechcel. ja tiez preferujem alkohol, travu vynimocne kolieska. kamarat co isiel tiez je proti drogam a boli tam s nami este 4 babenky z picolla co len chlastali
k tomu co som neskusal je blbost sa vyjadrovat ale mam znameho ktory studoval VS a piko si daval iba akože rekreačne - zlešuje mu to vraj mysel -- bohuzial dnes ma dlhy cca 12000€ vyhodili ho zo 4 zamestnani ,dlhuje na vyživnom a stale si mysli že to má "pod kontolou " aj ked ho už vyhodila aj jeho vlastná mama z bytu,
Ako chemik by som povedal že čistota pika nie je vporiadku -tie primesy na riedenie sú strašný bordel - priroda a THC alebo niečo "naturalne " ok ale toto nerobi telu dobre
Uz len ta cena 10€ za obálku hovori za vsetko !!! Lacne pikosracky kolesa a ine desatkorunove shity su najväčší bordel ako pre psychickú tak aj fyzickú stranku človeka.
@xxar3s rovnako nadšene a intenzívne prežívam všetko aj za normálneho stavu mysle. úplne naozaj. schválne som to skúsila viackrát, nič to so mnou nerobí, okrem fyzických prejavov.
a proste to, ako má človek zrazu všetkých rád a všetci sú krásni, je hrozne neúprimné. umelé.
@xxar3s ano a preto hovorim, ze to je umely neuprimny shit a nerozumiem tomu, ja sa tak high a nadsene citim furt. To je jedine, co som chcela povedat, Nepotrebujem o Tom diskutivat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Inak zaujimave ze nemam ani moc velky dojazd po chlaste mi je skoro rovnakp zle, len som prelezal cely den v posteli. Ozaj je to o dost silnejsie ako koks.
celu noc som nespal a ani sa mi nechce.
@chlorofyl kedy si mi volal? sak ja som ti daval cislo uz davno co sme mali ist so picolla a na techno a si vtedy vobec nevolal.
Ako chemik by som povedal že čistota pika nie je vporiadku -tie primesy na riedenie sú strašný bordel - priroda a THC alebo niečo "naturalne " ok ale toto nerobi telu dobre
@shoesmaniac ja viem sak ja som na piku maturoval
a proste to, ako má človek zrazu všetkých rád a všetci sú krásni, je hrozne neúprimné. umelé.