hej presne ako @1 ... tiež mi všetko nechutí.. teda.. mne chutí asi len ovocie.. aj to nie všetky... lebo vodku, fernet, nejaké brandy.. a takéto ja nemusím.. vôbec mi to nechutí
Fiha, normalne existuje aj clovek, co nikdy nesrkol z alkoholu? Neoblizol penu z piva ani si nepripil Chinzanom na nejakej rodinnej oslave? Tak to ma moj obdiv.
Ja som pila PIVO - nechutilo mi, teraz si dam sem tam, ale iba nealko. Pila som BURCAK, nic extra som na tom nevidela a nevidim (ale tak, trosku zahrial, lebo vtedy bola fakt zima . Pila som CINZANO a je to grc (to si mozem naliat rovno dzus, taka sladka zbrnda). Mala som asi aj FERNET a SLIVOVICU, ale velmi davno a to bolo ako ockovanie - raz ma do toho nanutili a uz mi potom nehrozilo, ze by som sa s tym stretla /nastastie/. Mala som VINO - to je jediny alkohol, ktory som schopna akceptovat, ale aj tak som uplny abstinent. Proste na nicom z tohto sortimentu nic nevidim, co by mi davalo dovod to konzumovat. Mozno tak, keby islo fakt o zivot.
Nie, alkohol mi nechutí, ale raz za čas si niečo dám, veď to poznáte... Zatiaľ najchutnejšia kombinácia je víno+energy drink, to pijem ako vodu (len mi z toho poriadne drbe )
ja nemám dobré skúsenosti s vodkou.. tak som pijávala iba víno... už ani s ním nemám dobré skúsenosti... a ešte aby som nezabudla... čerešňovica.. to bol môj prvý alkohol, z ktorého som sa dala do nálady, keď som mala tuším 14.. takže ani ten mi nechutí... v 20-tke nebudem piť už ani na prípitok, tak sa mi zdá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja som pila PIVO - nechutilo mi, teraz si dam sem tam, ale iba nealko. Pila som BURCAK, nic extra som na tom nevidela a nevidim (ale tak, trosku zahrial, lebo vtedy bola fakt zima . Pila som CINZANO a je to grc (to si mozem naliat rovno dzus, taka sladka zbrnda). Mala som asi aj FERNET a SLIVOVICU, ale velmi davno a to bolo ako ockovanie - raz ma do toho nanutili a uz mi potom nehrozilo, ze by som sa s tym stretla /nastastie/. Mala som VINO - to je jediny alkohol, ktory som schopna akceptovat, ale aj tak som uplny abstinent. Proste na nicom z tohto sortimentu nic nevidim, co by mi davalo dovod to konzumovat. Mozno tak, keby islo fakt o zivot.