poznam velice dobre... moj otec ich zboznuje... neviem ako sa vola ta pesnicka co ma nejak hodinu ci kolko... ma to tematiku o hvieznych vojnach ci take daco... dufam ze zase netrepem ale take nieco mi ousatl otec
uplne originalny zvuk... teda aspon ja si ich nedokazem dat do suvislosti s akoukolvek inou skupinou
vsetky tie songy co ste spomenuli su super... este by sa dalo doplnit asi 20 takych fakt ze top... ale tak aspon Us and Them, Money, Mother, Is there anybody out there...
ale ja na nich nie som odbornik, spoluziak by vam tu ody povypisoval
heh. a teraz mi budes straaaaaaasne zavidiet bola som na ich muzikali asi pred 4-5timi rokmi. hihihi. a inak asi len tolko, ze stoji za to pozriet si : The wall
naj su od nich High Hopes a Wish you were here... High Hopes ale pocuvam iba v stave absolutnej depresie, lebo je to sice krasna, ale neskutocne emotivna a smutna piesen, ktora sa nehodi na kazdodenne pocuvanie...a milujem ten klip...
ich tvorba hraničí z genialitou... každý song ktorý kedy vytvorili je úplne iný a každý vyjadruje niečo iné.... nikto ich nikdy nepochopí pretože naša obyčajná myseľ nikdy nepochopí tvorbu týchto hudobných géniov...som šťastná, že môžem povedať, že mám ešte ich originálne kazety doma a tiež LP-čky... NESKUTOČNÝ zvuk
no tak the Wall, Time, Shine on you Crazy diamond.... ale musim povedat, ze kazda piesen od nich v sebe ma to, co mozu mat len oni... a preto su super ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A zo starej tvorby See Emily Play(solo na vlastnu zodpovednost)
Problem je v tom ze nikto nemoze poznat ich celu tvorbu..Ani ja nie
A každý song je absolutne iný...
Takze poznam,pocuvam a obdivujem.
uplne originalny zvuk... teda aspon ja si ich nedokazem dat do suvislosti s akoukolvek inou skupinou
vsetky tie songy co ste spomenuli su super... este by sa dalo doplnit asi 20 takych fakt ze top... ale tak aspon Us and Them, Money, Mother, Is there anybody out there...
ale ja na nich nie som odbornik, spoluziak by vam tu ody povypisoval
Môžem ťa ubezpečiť, že o nich vieš skoro nič, inak by si napr. nezakladal tému v tak prostom štýle.
Keby o nich vieš naozaj úplne všetko, skôr by si založil diskusiu o vtedy čerstvo zosnulom Richardovi.