Mnooo... dost divna diskusia... ale zaujimalo by ma co si myslite o takych tych dievcatach co stale nakupuju same zname znacky snazia sa byt vo fsetkom najlepsie a hovria o sebe ake su nezne, inteligentne, neodolatelne... a pritom kazde druhe slovo pica,
hm no možno v sukromi su normalne len sa sanazia byt oblubene a preto robia toto všetko aj ked ja osobne moc taketo baby nemusim ale tak nikto nevie čo sa skryva vo vnutri cloveka...NA vonok može sice baba vyzerat ako namyslena a taka pipenka ale zvnutra to može byt dopohody clovek
akozeniekedy v mojom slovniku je kazde druhe slovo pica atd. ale nezaradujem sa medzi pipenky pipenky ako same z duse neznasam....bezducha supka zo skazeným jadrom nic ine....a aj ta supka casom oschne....
@1 to nadavanie to tam bolo spomenute akoze hovoria o sebe ake su nezne a pritom furt nadavaju... ale akoze kazdy obcas nadava a nemam nic proti tomu ci je to dievca alebo chalan... to je jedno a znackove veci... je ok ked nejake mas zato ta neodsudzujem ale ja so myslela take tie co si na seba nieco co neni znackove nedaju... a to je rozdiel...chapes
@anarchylove no možno to je tym že nechces ziadnu spoznat a možno tym že takych normalnych je malo no ja nevem ale tak podla mna ine s v sukromi aine s "kamaratkami"
@3@rebelka Mala som presne také spolužiačky, ale ver tomu, že to proste boli obyčajné blbé a falošné štetky, čo sa stále akože spolu kamarátili a pritom keď jedna z nich chýbala, tak ju hneď ohovárali a občas jednu odstrčili a potom sa s ňou znova kamošili a potom odstrčili zase inú a tak stále dokola.
porozprávať sa s nimi dá... tak že čo máš nové, čo si zažila, zapáliť cigu... a tým to hasne... taký rozhovor typu že: tvoj názor na hospodársku krízu, to nehrozí... ale vedia byť aj v pohode... a poznám málo takých, čo by im šlo len o to, aby dostali chlapa do postele... veď to je už aj pre ne ponižujúce...
no ale vravím, odsťahovala som sa, lebo ma nebavili tie ohováračky a tiež tie rozhovory s nimi...
oblečenie značkové mám rada aj ja... tiež sa cítim dobre, keď som dobre oblečená a upravená, každá žena si myslím, že sa aspoň trochu snaží byť sexi... je to naša prirodzenosť... aj keď áno, niektoré z nás to preháňajú, to je fakt... ale tak nech každý robí to čo vie... proste ony sú pekné, ale hlúpučké, tak nech sa zaoberajú krásou... ja viem že mám talent na iné veci tak sa zaoberám nimi nič zložité. je pravda, že nám kradnú chlapov. ale ony z toho nie sú šťastné veľmi... alebo dlho nebudú... možno majú veľa priateľov, ale aj veľa nepriateľov, ver mi... a raz padnú na zem...
nemam rad ked o nich nadavaju dievcata..pretoze vacsinou tie sa chovaju podobone ako ony,ked nie horsie..moj subjektivny nazor je,ze s nimi nemam nejaky problem da sa s nimi zabavit,ale ziadny vztah by som z toho nechcel no v skratke ich nemusim..ale nechovam k nim nenavist
Hmm, kedže sa nepohybujem v takých kluboch, kde je plno šampónov a hentakých čupiek tak ich ani nepoznám, a som rád Moje kamošky sú tuším pravý opak hentakých hmm
@19 no to poznaam to presne robili aj baby z vedlajsej triedy...vzdy bola jedna kt. ignorovalii za tyzden bola ich naj. kamoska a ignorovali druhu...sproste to deti :p
haha to mi pripomina zakladnu skolu...
ale co ja viem, je mi to jedno.. su ake su, tie, co som sa poznala boli len falosne bez stipky charakteru, ale to neznamena, ze su aj ostatne take... robia to len preto, lebo nevedia zaujat inak, ako vyzorom..
kady je iny..
@pikao ja sa na nic nehram a nerobim zo seba nieco co niesom... praveze neznasam ludi co to robia... ale saq mysli si co chces ved ma nepoznas ale podla vecsiny ludi je kazde decko co je trocha ine pozer a robi sa zaujimave... a taq sa necudujem tomu ked niegdo propaguje nazor vecsiny... ale myslim si ze mat vlastny je lepsie ale saq tvoja rec neriesim
každý ma svoje komplexy a vyzdvihuje na sebe niečo iné.
spomínané typy sú mi ukradnuté, len sa nemôžem prestať čudovať, že ich trápi mikroskopický špek na stehne a nie gigantické prázdno v hlave.
je to ich problém , keď tak chcú vyzerať tak nech, mne osobne také nejak na zrak nechodia, .... mfp .... , a milujem velmi tie "inteligentné" jednoslovné správy
tak tento opis sedi na moju sestru , moje byvale a terajsie spoluziacky , moc taketo baby nemusim , s jednou sa pohadaju a za tyzden sa zase spolu bavia a tvaria sa ze sa nic nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ona je ina nez tieto pipleny!
porozprávať sa s nimi dá... tak že čo máš nové, čo si zažila, zapáliť cigu... a tým to hasne... taký rozhovor typu že: tvoj názor na hospodársku krízu, to nehrozí... ale vedia byť aj v pohode... a poznám málo takých, čo by im šlo len o to, aby dostali chlapa do postele... veď to je už aj pre ne ponižujúce...
no ale vravím, odsťahovala som sa, lebo ma nebavili tie ohováračky a tiež tie rozhovory s nimi...
oblečenie značkové mám rada aj ja... tiež sa cítim dobre, keď som dobre oblečená a upravená, každá žena si myslím, že sa aspoň trochu snaží byť sexi... je to naša prirodzenosť... aj keď áno, niektoré z nás to preháňajú, to je fakt... ale tak nech každý robí to čo vie... proste ony sú pekné, ale hlúpučké, tak nech sa zaoberajú krásou... ja viem že mám talent na iné veci tak sa zaoberám nimi nič zložité. je pravda, že nám kradnú chlapov. ale ony z toho nie sú šťastné veľmi... alebo dlho nebudú... možno majú veľa priateľov, ale aj veľa nepriateľov, ver mi... a raz padnú na zem...
Rozoberáte úplne kktiny. Keď je niekto dutý tak je dutý a nič to nezmení.
Proste NERIEŠIM.
ale co ja viem, je mi to jedno.. su ake su, tie, co som sa poznala boli len falosne bez stipky charakteru, ale to neznamena, ze su aj ostatne take... robia to len preto, lebo nevedia zaujat inak, ako vyzorom..
kady je iny..
spomínané typy sú mi ukradnuté, len sa nemôžem prestať čudovať, že ich trápi mikroskopický špek na stehne a nie gigantické prázdno v hlave.
existuju mozo vynimky, ale napriklad JA o com by som s nimi kecala?? nemalujem sa, nechodim na DISKOTEKY, nebalim chalanov.