ja som vcera napisala celej triede za dake 4 hodky, aj ked na st. nejdem, hodila som im papier ze na, zerte a oni si daktore nechali, daktore zmenili a zaklad nechali, a daktore si vymsleli cele nove.... ale im to vymyslanie veeelmi tazko islo a inspirovala som sa tym, co som vedela ze je pre toho cloveka typicke, to je cele
ja som mala basnicku: katka je vzdy pripravena, na hodinu naucena, co je pre mnu dolezite, to je len v jej vnutri skryte- tak, ak by pomohlo na niekoho aplikovat
keď sme už pri tych stuzkovych...kolko stalo asi vaše DVD(vhs)? Naśemu kameramanovi sme už dali aspon 200€ len za kamerovanie a teraz si poprosil ešte po 20€ od každeho za nahravku....
30 ľudí dokopy 560 eur aj s DVDčkami (+ jedno zadarmo pre triednu), zahŕňa sa asi 4hodinové natáčanie v škole (už sme mali) + na stužkovej cca do 02:00.
my sme to vyriesili lepsie na kazdeho sa pustilo asi 20 sekund slovenskej alebo ceskej piesne, co ho vystihovalo. dali sme to po polnoci a po jednom sme si brali tortu, bolo to super, ovela lepsie ako byvaju tieto castusky
u nás to na poslednú chvíľu písali také devy, že boli básničky vrcholne odveci a bolo krásne vidno, ako mnohých ľudí nepoznali, pretože písali buď veľmi všeobecné veci, alebo také, čo sa ani nehodili a tak... a aj tak to je jedno, lebo to bolo každému jedno, čo si tam čítali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
30 ľudí dokopy 560 eur aj s DVDčkami (+ jedno zadarmo pre triednu), zahŕňa sa asi 4hodinové natáčanie v škole (už sme mali) + na stužkovej cca do 02:00.
a tým nás do šialenstva privádza