Pokúšať sa môžem, ale nemyslím si, že by to v mojom veku malo nejakú perspektívu. Skôr je to celé v štádiu utópie. A pri písaní vôbec nepočúvam hudbu, neviem sa pri tom sústrediť. Alebo to musí byť hudba, ktorej nerozumiem a nerozptyľuje ma.
ja mám pocit, že to je jedna z častých detských/pubertálnych spôsobov trávenia voľného času
Viac krát som začala, nikdy som (úspešne) neskončila. Uzavrela som to s tým, že mi asi nikdy nenapadne niečo dostatočne perspektívne (ale kamoš mi hovorí, že mám vydať svoje blogy v brožovanej verzii )
A ja hudbu počúvam len pri cestovaní alebo samú pre seba, nikdy nie ako podmaz, lebo sa potom sústredím na tú hudbu a nie na to, čo mám robiť.
skúšal som, napísal som a teraz na to príjemne spomínam
všetky knihy o ktore som sa pokušal som nazval "A znova!" lebo všetky knihy, ktore som pisal boli len jedným z pokusov... ale jednu som dopísal a aj teraz vidím, že publikovať to je nad moje sily...
asi 40-krát... keby som to všetko spoji, všetky tie nedokončené "knihy", tak by mi vznikol asi 800 stranový zväzok to bolo ale už dávno, čiže už z toho nič nemám
@lexiblack ano skušala som bola tam taká dvojica vysetrovatelov a malo to byt nieco kriminalne.. napisala som asi 10 stran a aj to horkoťažko.. vzdala som to, na písanie som úplny antitalent. aa nepocuvala som pri tom hudbu
ano pisem...resp. pisala som, teraz som dlhsie nepokracovala...ale rada by som ju niekedy dokoncila...a ano pocuvam hudbu...nie vzdy, ale pocuvam ale po anglicky spievanu...alebo bez spevu...
Ale mám aj priečinok "Vyhodené", lebo mi rodičia prikázali, aby som si to nechala...A jednu som už raz dokončila, ale rozpadla sa a niektoré príbehy som z nej povyberala a ostatné som vyhodila...
ano jasne ale ja som skor na poviedky pisem ich pri hudbe... stale si sadnem k papieru a ponorim sa do svojho vlastne sveta a tvorim milujem ten pocit ked nieco napisem a potom si to citam a zivo predstavujem vzbudzuje to vo mne tuzbu pisat dalej... je to fakt super na odreagovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a vhodná hudobná kulisa závisí od konkrétnej scény, čo píšem
Viac krát som začala, nikdy som (úspešne) neskončila. Uzavrela som to s tým, že mi asi nikdy nenapadne niečo dostatočne perspektívne (ale kamoš mi hovorí, že mám vydať svoje blogy v brožovanej verzii )
A ja hudbu počúvam len pri cestovaní alebo samú pre seba, nikdy nie ako podmaz, lebo sa potom sústredím na tú hudbu a nie na to, čo mám robiť.
Áno, počúvam pri tom hudbu; Enya, Vangelis, Hans Zimmer, a pod. .
všetky knihy o ktore som sa pokušal som nazval "A znova!" lebo všetky knihy, ktore som pisal boli len jedným z pokusov... ale jednu som dopísal a aj teraz vidím, že publikovať to je nad moje sily...
a ak hocičo píšem potrebujem ticho
Môj najväčší pokus mal cca 180 (45 kapitol) strán wordových, 11-stkou písmom, ale bolo to nanič
ano pisem...resp. pisala som, teraz som dlhsie nepokracovala...ale rada by som ju niekedy dokoncila...a ano pocuvam hudbu...nie vzdy, ale pocuvam ale po anglicky spievanu...alebo bez spevu...