Ahojte, radí píšete úvahy a príbehy? Ak áno, máte svoj osobný web alebo blog, kam to vešiate? Ak nie, myslíte si, že Vaše názory sú také hodnotné a vzácne, že by vedeli osloviť a mali by byť publikované?
kedysi som písaval. ani nie že rád, skôr... som mal tú potrebu.
"Ak nie, myslíte si, že Vaše názory sú také hodnotné a vzácne, že by vedeli osloviť a mali by byť publikované?"
brutálne sprosto sformulované lebo keď ti na toto niekto odpovie že "áno" tak to znie že je namyslený.
skôr by som povedal že sú "zaujímavé a inšpiratívne a mnohým ľuďom potenciálne prínosné". ale v tých blogoch zriedka, to boli obvykle len výlevy. to čo mám potrebu vyjadriť lebo mám pocit že to má veľký potenciál byť prínosné, na to blog nestačí, na to mám napísanú osnovu na trilógiu kníh a dizajn na 3 hry.
Ja som písal úvahy, príbehy, kedysi aj poéziu, preto ma to zaujíma. A áno, pokiaľ by niekto mal záujem, prečo nie. Viac hláv stvorí krajšie veci ako jeden človek.
píšem, občas niečo pridám sem do blogu aj keď to už dávno nebolo väčšinu si nechávam pre seba... raz chcem napísať knihu, ale ešte na sebe musím hodne makať, aby to bolo uskutočniteľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
"Ak nie, myslíte si, že Vaše názory sú také hodnotné a vzácne, že by vedeli osloviť a mali by byť publikované?"
brutálne sprosto sformulované lebo keď ti na toto niekto odpovie že "áno" tak to znie že je namyslený.
skôr by som povedal že sú "zaujímavé a inšpiratívne a mnohým ľuďom potenciálne prínosné". ale v tých blogoch zriedka, to boli obvykle len výlevy. to čo mám potrebu vyjadriť lebo mám pocit že to má veľký potenciál byť prínosné, na to blog nestačí, na to mám napísanú osnovu na trilógiu kníh a dizajn na 3 hry.