Len som tak rozmýšľala, že by som bola zvedavá na tvorby takých autorov, ktorí ešte nevydali knihu, ale píšu dobre (pretože vieme, že nie všetko, čo je kvalitné je aj knižne vydané a opačne). Preto ma napadlo urobiť túto anketu, či by ste mali záujem aj o
Ja som to myslela ináč, tak že celkové oficiálne hodnotenie na vlastnom blogu nejakého diela. Aby sme si rozumeli . Nie len komentár: je to super, ale také hodnotenie do hĺby: štylistická stránka, gramatická, obsahová.
@mielikki samozrejme, že nie, ale nebudem to robiť niekomu, kto o to nestojí a nestojí o kritiku, kto to robí iba preto, lebo nemá čo iné robiť. Myslela som na posudok pre takých, ktorých iba to baví robiť a chcú vedieť, ako na tom sú podľa názora niekoho nestranného, kto nie je ich priateľom a nepovie na všetko, že je to dobré a v norme.
@sherylinlee no dobre, ja síce ak by ma bavilo konštruktívne a odborne kritizovať, tak to robím náhodne, ale... ak sa nudíš, máš tam moje veci (len nehodnoť výlevy). Len bacha na to, že niektorým literárnym pojmom rozumiem (resp. teoreticky by som im mala rozumieť
@sherylinlee ak sa naozaj tak strašne nudíš v mojom blogu máš 400 stranový román.....tak ak by si sa do toho pustila, taký detail ako pomýlené písmená v slove si nevšímaj.....mám taký "profesionálny tik" že nemám čas a nečítam si po sebe, čo v rýchlosti naklepem....
neviem ale mne stále pomáha, keď svoju psychiku presvedčím že toto je moj največší koníček a chcem o tom vedieť čo najviac a učím sa potom z nadšením, ale neviem či to ty dokážeš našťastie ja som sa to tak naučila a odvtedy sa mi učí ľahšie prosto že je to niečo super o čo sa zaujímaš
@kelly152132 Práve preto som navrhla pomoc , úplne bezplatne. Kopa ľudí si za to platí. Nehovorím, že som super, ale keď nie veľa aspoň určite niečo málo by to ľuďom malo dať a posunúť ich to vpred. Aj ja robím chyby, ale ak ich robím ja, menej si ich všímam. To je ten princíp.
ahoj, ma to zaujalo, lebo sa to týkalo aj mňa, teraz už nie, lebo som sa odklonila od netu... mala by si písať, reagovať, trochu sa usídliť na nejakom webe-birdz je tiež fajn- a ver mi, že tí, ktorí ozaj píšu a majú svoje ciele, z tvojej prezentácii to vycítia, všimnú si ťa a sami sa ti ozvú, poskytuje to dobrý pocit, že ten človek naozaj chce pomoc a od teba a len na základe tvojej reputácii na webe... ale aj tak: najlepšia voľba je byť sebakritikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a nechápem ako si to predstavuješ, ved ked chceš niečo čítať tak chod na blogy
» kniznymaniak.blog.cz/1202/ponukame-h...
myslím si, že tu je zodpovedaná aj nepoložená otázka: Ako to tá preboha myslí . Ak chcete, môžete sa tam prihlásiť.