na písomné som sa vôbec neučila, dalo sa to v pohode zvládnuť, dokonca aj posluch na angličtine bol v pohode aj napriek tomu, že jeden chalan akurát počas neho chytil záchvat kašľa a všetci sme počuli tak každé druhé slovo
ani si to ešte dáko neuvedomujem .. nebojím sa dáko .. (absolútne nestresujem ako polka detí na birdzi z trápneho monitoru -.- ) aj keď sloh zo sloviny neviem či napíšem :/ ale test mi vyšiel cca na 70% z 2010 aj z 2009 a anličtina neviem
U ustnych zalezi na tom, koho dostanes. Pokial nemas zle vztahy s ucitelmi, tak by to malo byt bez problemu. Ja som napriklad z SJ vytiahol temu, ktoru som prakticky vobec nevidel (bez srandy... na hodinach som ju prespal a potom som sa ju uz nedoucil... jedine som si nejake hmliste veci pamatal z pisomiek a skusania) a v pohode za 2.
A ucitelia u nas pomahali kazdemu... Aj ludom, ktori cely cas len robili bordel a nevychadzali s nimi
@ao čo tak to si mal dobré, to by sa u nás nikdy nestalo tu ti nedajú dvojku ani keby to odrecituješ disappointed:sorry) a litiku som sa nikdy neučila a anglinu tiež nie ale tak to sa obkecám aj keby nechcem
@ao mm a to na aký druh školy si chodil?? ja som na obchodnej a akurát tá naša je až moc prísna :/ ale tak prejsť prejde skoro každý, toho sa nebojím ja mám až moc dobré známky ale tak ústnych sa bojím jak šlak
A to este upresnim, ze som clovek co prechadzal s 2-3 standardne
Zopar predmetov som maval vzdy za 1 (anglictina, informatika) - z toho som vyfasoval za 1 aj na maturite. Zbytok predmetov za 2 a zopar (matika, fyzika, slovencina) za 3. Prave z tych trojkovych (matika, slovencina) som dostal na maturite 2
@ao no tak to si dobrý potom dúfam že aj mne sa tak pošťastí hlavne na ten slovine a ekonomike na ekonomike idem úplne posledná poobede pred piatou a bude ma skúšať moja ekonomikárka + triedna jej prisedá tak sa na to spolieham že sa im už nebude chceť
@natashatko Z tej slovenciny som mal aj ja najvacsi strach. Slovencina ako taka bola v pohode, ale literatura bola pre mna vyslovene terra incognita. Hlavne to co sme brali v maturitnom rocniku
Ale vsetko v poriadku poradili. Vysypal som tam pomimo nejake 2 obsahy diel v ktorych som nepouzil ani jedno meno (kazdy bol "svokor", "myslim, ze jeho brat", "manzelka"...
@ao presne!!! litika nula bodov slovinu ako takú viem aj ja ale litiku vobec no pekne xDD takže si mal šťastie, dúfam teda že aj na mňa sa usmeje ďakujem za povzbudenie
čo sa týka slovenčiny, tak slohu som sa nebála vôbec, slohy som vždy písala na jednotky, pri teste som sa obávala trochu literatúry, lebo to nie je moja parketa, ale celkom mi otázky sadli, takže to dopadlo nad moje očakávania.
a angličtina, tam sme mali dobrú tému na sloh, takže sloh bez problémov a s jedným odposluchom som trochu mala problém, lebo bol dosť nezrozumiteľný, ale boli tam aj iné úlohy a tie sa dali.
ja keď to tu čítam ...ja si normálne začínam myslieť, že som tu jeden z najsprostejších ...no ja budem mať problém asi s tou anglinou ale dúfam prejdem ...samozrejme držim palce všetkým nech vám to dobre dopadne a mne tiež
Ja sa teším, akurát si robím 2009 zo slovenčiny, strááááááášne ma to baví A robím to, že si spravím test, opravím si ho a keď mám niečo zle, napíšem si to na papier a cez víkend sa to budem učiť (akože z gramatiky a tak..).. Z AJ som si včera robila 2010 a skoro ma jeblo, ledva 60%, ale tak snáď to bola náhoda, lebo z ostatných mám aspoň tých 70-80.
A teším sa na sloh moooooooc a hlavne na tie dva striky čo si pred ním dám
A štve ma, že nemám žiadne slušné oblečenie, musím ísť cez víkend nakúpiť.
A ešte že neni viac maturít zo SJ na nete, lebo ma to hrozne baví robiť..
Slovenčina pôjde ľavou zadnou .. aj keď slohu sa trocha obávam ale nejak napíšem .... Anglina listening ma najviac baví a to sa dá dať celé .... trochu mám stra.... rešpekt .... z matematiky .... viem že ju spravím ... ale na koľko % to ani Pytagoras netuší ...ale nejak stresovať to nie ... celkovo si to nesmiete pripúšťať že by ste nespravili ... hlavne pozitívne myslieť ( teraz vyzerám ako nejaký bifľoš alebo že som našlapaný ... ale verte mi ... ja si to len nahováram takže to dám ! ) a ešte na záver ... popri učení si nájdite nejakú fyzickú činnosť čokoľvek ... ja behám ... niečo si prečítam a idem behať ...
No, ja to už mám za sebou, ale minulý rok o takomto čase mi všetko jedno nebolo Slovenčiny som sa nebála, slohy som vždy vedela písať a ani otázky nebolo nejaké hrozné, takže to bolo v pohode...čo sa týka nemčiny, sloh bol tiež v pohode, mohol byť oveľa horší, aj keď priznávam, že pri otázkach som sa trošku zapotila...plus praktické veci z účtovníctva som nejakým zázrakom prežila...takže môžem skonštatovať, že písomné boli fajn, viac som sa triasla pri ústnej odpovedi z nemčiny a ekonomiky Ale každopádne vám všetkých držím palce, nech to vyjde podľa vašich predstáv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ústne budú aj tak najhoršie
U ustnych zalezi na tom, koho dostanes. Pokial nemas zle vztahy s ucitelmi, tak by to malo byt bez problemu. Ja som napriklad z SJ vytiahol temu, ktoru som prakticky vobec nevidel (bez srandy... na hodinach som ju prespal a potom som sa ju uz nedoucil... jedine som si nejake hmliste veci pamatal z pisomiek a skusania) a v pohode za 2.
A ucitelia u nas pomahali kazdemu... Aj ludom, ktori cely cas len robili bordel a nevychadzali s nimi
Mali sme chalana so znamkami 5, 5, 5, ktory mal cca 60% cisteho casu absencie a na maturitu prisiel uplne vymlety.
Aj toho nechali prejst
A to este upresnim, ze som clovek co prechadzal s 2-3 standardne
Zopar predmetov som maval vzdy za 1 (anglictina, informatika) - z toho som vyfasoval za 1 aj na maturite. Zbytok predmetov za 2 a zopar (matika, fyzika, slovencina) za 3. Prave z tych trojkovych (matika, slovencina) som dostal na maturite 2
Ale vsetko v poriadku poradili. Vysypal som tam pomimo nejake 2 obsahy diel v ktorych som nepouzil ani jedno meno (kazdy bol "svokor", "myslim, ze jeho brat", "manzelka"...
Aj ucitelia do ktorych by som to nikdy nepovedal
Najviac sa bojím praktických..a ústnych skoro vôbec, obkecám aj keby nechcem (dúfam)
Ústne to už bude horšie u mňa
a angličtina, tam sme mali dobrú tému na sloh, takže sloh bez problémov a s jedným odposluchom som trochu mala problém, lebo bol dosť nezrozumiteľný, ale boli tam aj iné úlohy a tie sa dali.
Tak blahozelam, inac.
A teším sa na sloh moooooooc a hlavne na tie dva striky čo si pred ním dám
A štve ma, že nemám žiadne slušné oblečenie, musím ísť cez víkend nakúpiť.
A ešte že neni viac maturít zo SJ na nete, lebo ma to hrozne baví robiť..