CHalani mate tiež problem s tým keď si vyholite to tam dolu aj pod pazuchami alebo aj nohy že sa vám tam vyhodia také malé červené vyzažky. Čo vám na to pomože.
Nájdi si vhodný balzam po holení. Chvíľu to trvá, kým nájdeš vhodný pre seba. Mne napríklad vadia balzamy na báze alkoholu. Čiže používam balzam nealkoholický, konkrétne Adidas Balm Soothing
A ešte niečo. Častejšie meň žiletku. Aj keď to možno fyzicky nespozoruješ, tupá žiletka ti dokáže poriadne podráždiť pokožku.
A posledná vec, ale to neviem čo je na tom pravdy. Čítal som, že vyrážky sa zvyknú objavovať aj vtedy, keď holíš do protismeru rastu chlpov. Tak vyskúšaj a uvidíš.
nohy neholim, tam dole pristrihavam a pazuchy tiez neholim a fuzy nato staci ziletka ale pokozka sa mi vobec nepodrazdi...nehol sa tolko sak si chlap nie zena
tak po prve musis mat ostru ziletku.alebo najlepsie strojcek.ked si to budes holit prilis skoro,ked su este velmi male chlpky tak aj od toho sa ti vytvoria tie bodky.musis si to holit trocha vyrastene.ale toto nie su fakty ale moje skusenosti.tak ked to na teba nebude ucinkovat tak ma nezabi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A posledná vec, ale to neviem čo je na tom pravdy. Čítal som, že vyrážky sa zvyknú objavovať aj vtedy, keď holíš do protismeru rastu chlpov. Tak vyskúšaj a uvidíš.
ze sa to casom vylieci...zmizne