boze moja .. ak sa citis na to aby si pila tak pi .. aked sa na to necitis tak nepi .. nikto ta do toho nutit nebude ked to nebudes chcet !! zabawat sa da aj bez chlastu tak jak powedala @tia999 ...
Osobna skusenost : Nepil som a vsetci si zvykli. Od 18 som zacal (jedine vino, tequilla) a prislo to samo. Nikto ma nenutil. A kludne aj teraz hocikedy poviem, ze nechcem.
Ale to sa rozhodni sama, my ti nejak extra nepomozeme...
nepiiit .. sranda moze byt bez chlastu a aj je owela lepsia .. wiem o tom swojeee aaa ... a prichita was ked budete z*ebany lebo bdue z was razit budete hlucnyy a ked was pridu zkontorlowat tahaaaaaaaaaa
ked uz pit... tak na svahu cajik z termosky .. ale teraz vazne ved mas "len" 14..o nic neprides ked nebudes pit s big shracmi.. .. a ked sa Ti bude niekto smiat ze nepijes ver ze by si bola viac na smiech keby si pila a bolo by Ti neskor zle..
inak ako tak pozeram tu len abstinenti vacsinou prispievaju..boze tak nech piju na lyzaku co je natom take hrozne pit tam???lyzak je jedna z naj akcii skolskych a treba si ju poráádne užiť a kebyže ich aj načapajú svet sa nezrúti..u nas hned prvu noc na lyzaku nam nato prisli ze sme vsetci kompletne mimo..ale oni to nejak neriesili ani...a aj oni sa nacapali dalsiu noc a tak to je na kazdej nasej skolskej akcii a kebyze vam chlast zoberu to je len dobre aspon sa oni ozeru a budete mat klud
nasi profaci boli tiez na lyziaraku ozrati @20@lyradeloessian no ved vsetci budu spiti a ty sa z nich budes rehotat, vies jaka je to sranda? a potom im pripominat jake blbosti robili čo si len ty budeš pamätať
omg...mas 14 rokov...nepoviem kebyže sa to pýta 16 ročné decko, ale takto...ehm...no je to skor na tebe a na tvojich spolužiakov ale tak zrejme sociek nie je nikdy dost
ožer sa do nemoty, a ovracaj profáka a snaž sa vybaviť si aby ťa vyhodili zo školy... a potom nech vás profáci donútia na 2 deň lyžovať "v opici" budete sa baviť
ja si myslim, ze ludia v tvojom veku este nevedia pit alkohol, vyckaj, budes vyspelejsia a nebudes pak muset hovorit o svojom prvom zazitku s alkoholom v spojitosti s prebdelou nocou na zachode...
noo.. ja ti neviem, no ja som nebol na lyziarskom kde by sa nepilo... a to som bol na styroch ale tak.. ako chces, ved to je len a len na tebe, a bojis sa ze vas prichitia? no snad nechcete pit pred ich dverami... a myslim ze kazdy si vie dat pozor ked ide uz len o to... akurat vsimam ze mas 14... taki boli aj u nas na poslednom lyziarskom co som bol... a ti su fakt smiesny ked si vypiju
keď som bol tak starý jak ty, nikto ma nedonútil do chlastania, nech sa snažili všemožne... lebo som nechcel. dnes by som možno volil inak, no faktom zostáva, že pokiaľ niečo nechceš - nič nemusíš.
len si daj ked to neurobis zabijes svoju mladost konzervatívnymi predsudkami. Pri najhorsom otehotnies ale to sa dnes da uz lahko vyriesit. A čo sa tíka profakov ak si dosrana z nich budes dosrana cely zivot
nepit, nasi chalani sa vedla na izbe na lyziarskom opili,pili tak mozno druhy krat.. mali 13 oliali chlastom steny museli pak cvakat prachy, a jeden skoro vyskocil z okna.. a potom grcali dalsi den pol dna a lutovali zazitky ludi co sa lyzovali..
nepi faakt..nje ..moje kamošky chlastaju v škole naposledy si doniesli vo flaške z nejakej malinovky akisi chlast cele vyucko boli opitee vyzeralo to strasne ucky im na to prišli a boli z toho velke pruusery..faakt.. podla man by si nemala piť lebo riskuješ a takto by si neriskovala a keby to zistili mala by si dobry pocit ze si nepila...a ak ti budu kamarati vraviet ze si bojkoa take hluposti kašli na nich ot potom njesu kamarati
Tak a teraz moj nazor...Videl som tu par ''super'' nazorov ze nepi lebo mas 14 bla bla to nepocuvaj...alebo ze bez alkoholu sa da tiez zabavat ano to je pravda ale kto to tvrdi ten este asi nikdy nepil...mas 14 to je vek ked musis zacat experimentovat ale s rozumom samozrejme netreba pit ked ta nutia musis chciet vsetko je na tebe a nie ze dam si preto aby som zapadla ...nato nezabudaj ... takze sa pytaj seba ci chces pit a nie ostatnych...ich nazor by som mal v ....PeAcE
No bohom sa necitim Len som napisal ako to vidim...ked tak spominam ja ked som mal 14-15 joj naj casy ked sme zacinali...budes mat neskor naco spominat
Ludia pre boha.Mas vlastny nazor?Ak ano tak si za nim stoj,a ak nie,tak si kludne chlastaj len preto,ze to tak robi aj zvysok.To je ta najväCSIA BLBOST,AKU MI OVPLYVNITELNI LUDIA ROBIME.pOZRI ,VED PREDSA NECHCES MAT POJEB ZA HLUPOST.Anavyse zabava sa da vycarit aj bez omamnych latok.To ze sa na tvoj ucet zabavaju druhi podla mojho nazoru vobec nieje vtipne.Nie je umenie kazdemu povedat ano,ale je umenie v spravnych chvilach povedat nie!
To ja si pamätam, ked som prvykrat pil nakonci 9. rocnika, na opekacke Nwm ako to ale v pohode som zvladol 3 pivka 3 stamperle vodky a vino To bola haluz A este som prisiel domov a bol som privedomi Mama nic nezistila a bola fasa...
Teraz idem na lyziarak tiez a pit sa predsa musiii asi zoberem nejaku vodku zas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ved zabavat sa da aj bez alkoholu!!!
Ale to sa rozhodni sama, my ti nejak extra nepomozeme...
@20 @lyradeloessian no ved vsetci budu spiti a ty sa z nich budes rehotat, vies jaka je to sranda? a potom im pripominat jake blbosti robili čo si len ty budeš pamätať
preboha, mas iba 14....das si jedno poldeci a budes tyckovat do rana..to ti za to nestoji...
a presne ako bolo povedane, LYZUJ
Teraz idem na lyziarak tiez a pit sa predsa musiii asi zoberem nejaku vodku zas