mno.. tak pit ci nepit.. bo ma to aj jake-take plus ale hodne minus.. mno ale nepit ked je prilezitost?? a ked setci okolo robia xute?? ako klobuk dolu tym co to vydrzia a nedaju ani 1.. ale ako ja uz nepijem-len zeby ste vedeli
byt ci nebyt to je otazka ...ja som len v 16 zacinal ...no ako zalezi to od cloveka...ja som pil preto ze mi alkohol velmi chutil...potom mi akosi prestal chutit a momentalne mozem len vino a pivo
mno tu pesnicku poznam ale paru bars nemusim... a to s tymi stromami a burinami-WAW!! a ja som zacala v 14,15 asi ale tha len ze narodky a pod.. ako uz je to dost blud pre mna.. uz i tak mi zo vsetkeho zle.. to sa staci asi z 1 veci zryt a viac ju do ust nezoberem.. heh..
hej to sa povie ze len troxa.. ale tha pripi s tym,hentym.. zeby sa neurazili abo daco.. a je to.. uz ta tahaju domof.. ale ako to neni moj pripad zase
nepit!...ja som vcera pila a boli ma hlava ako svina...a nechapem ludi co pre nich nie je vacsia zabava ako najebat sa ......a prave pred chvilou sa mi doniesla novina ze parta mladych ludi tu havarovala...jedna mrtva jeden skoro dorazeny tiez...neviem ci ten alkohol stoji za to...
akoze kazdy vie ze to nestoji zato... ale tez si zato mozu sami.. je mi ix luto ale kazdy normal clovek za volant nesadne.. ked uz ne koli sebe tak koli ostatnym.. a neverim ze tam nnebol nikto kto by mal este tolko rozumu aby to nedovolil..
no zalezi od toho ci sa chcem rozbit alebo nechcem rozbit... jedno pivo + poldeci kazdy piatok to je u mna ritual ale najebavacky si nechavam vyhradne na slavnostne prilezitosti (koniec roka,narodky a tak)
Nuz to je tazka otazka a velmi stara... dokonca aj Hamlet sa nad nou zamyslal a nic... ale tak ja pijem preventivne a zatial to vyzera ze spravna odpoved je pit....
jeej pit ci nepit? ako sa citis ako chces atd... ak si myslis ze to nie je zdrave a skdoi ti to nepis ak je prilezitost a chces si vypit tak si vypi.. co filozofovat nad tym.. aky klobuk dole tym co nepiju? kto nechce nepije.. takisto ako ludia co nefajcia.. tiez davas klobuk dole pred tymi co nefajcia???
pit len s mierou ale nie ak chces pit pijes,ak nie nepijes..ale ja som skor na take ze si dam raz za casdo naladky ale viem o sebe a nerobim kraviny ako polovica inych ludi...
pit s mierou....ale to ju musis prv najst .....nepit je kravina.kamos dve roky nepil (len tak z pi*i) a teraz co zisti jake to fajne, nevie sa ochlastat DD......taze dlhsia abstinencia ti len zvacsi apetit........pi ked treba a pi ked je nejaky dovod....bezdovodne pitie je na oot.......no snaz sa najst tu hranicu, kedy si uz dalsi panak nedas...ja tak fungujem a da sa t
pit alebo nepit...zalezi od cloveka kolko moze...kolko si pripusti...a kolko znesie...ak neviem ze neznesiem..nepijem..ak viem ze ano...vypijem aj viac...zalezi aj od metabolizmu..niekto vypije viac a na druhy den mu nieje nic...nieko menej a sa na druhy den pobluje...tak nech sa kazdy zamysla sam nad sebou a nepyta sa inych...kazdy je iny...
tak sorry..blbe info asi..neboli oni opiti aj tak...ale im jeden vbehol do cesty...takze za to moze ludska hlupost nie alkohol...
ale aj tak si myslim ze normalnemu spokojnemu a stastnemu cloveku to netreba..ozrat sa kazdy tyzden...tak trocha si uliat..dobre....ale ozrat sa do nemoty...ach jaj
mno vidim ze malo zvas je tu abstinentov.. heh.. taze z vasix prispevkov vyplyva asi toto:pit,ale ne furt,hlavne ked je prilezitost.. a ked uz castejsie tak ne do nemoty ale len tak symbolicky.. tak??
47. Pred mesiacom bola veeelka prilezitost aa nelutujem . V podstate taketo nieco som mal v plane , az na ten prichod domov , ten sa mi velmi nevydaril P.S. Veeelka rada do zivota, ak zijete s rodicmi a pridete domov rozbiti, ziadne vysedavanie na gauci , priamo do postele a spinkat
47. heh mne sa prave to ze rovno do posltele nevyplatilo.. a sak uz si v poho.. tha bud rad ze to nemalo katastrofajnejsie dosledky.. aspon von normal xodis..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ja si myslim , ze len zalezi na tebe ci sa ozeres ako krava , alebo si pri nejakej prilezitosti trosku strihnes.
Okrem toho ak nie si v dobrej spolocnosti tak ti ani flasa borovicky nepomoze
neni dobre byt zaryty abstinent...
» www.csfd.cz/film/37950-sver...
37:
ale aj tak si myslim ze normalnemu spokojnemu a stastnemu cloveku to netreba..ozrat sa kazdy tyzden...tak trocha si uliat..dobre....ale ozrat sa do nemoty...ach jaj
Ale ja nepijem a nechýba mi to...