hovoria vám niečo energetickí upíri? .... stretli ste niekedy človeka/ludí, ktorí si naozaj pijú krv? (nie pomocov kúsancov do krka!)..... citlivosť na energie, zvýšená schopnosť odhadnúť človeka, nočná aktivita, cez den ospalosť......... Napíšte mi názor
@poke áno sú to ludia ktorí z teba ťahajú energiu pre seba... vtedy sa cítiš celý den ospalý a v depke.... Niektorí to nerobia vedome...niektorí úplne zámerne... niektorí proste vedia manipulovať s tým, čo bežný človek nevidí....
@boloabude dakujem za koment =P týmto len z vlastnej zaujímavosti sledujem, ako je na tom slovensko tým že sú tu takí ludia som si istá.... ale len tak
Istý čas som si o sebe myslela, že som to ja... Čítala som o tom veľa a väčšinou sa tvrdilo, že to nie je vedomé. Takže ak aj takí sú, len zlomok z nich o tom vie. Mohlo by to byť zaujímavé..
No to, že niekto z niekoho ťahá energiu je jasné, všetxi poznáme pocit, keď nás vysiluje nudná hodina... Alebo keď trebárs aj od kamaráta ideme úplne vyšťavení..
@mort niektorí ludia mentálne dokážu až neuveritelné veci.. a sú si toho vedomí..... vieš aké je vtipné sa napr. pozerať na človeka ktorého máš úplne prečítaného, ale on ti hovorí svoj názor o tom že to nieje možné? =D a díky za koment ktorý má hlavu a pätu ak si myslíš že to na teba sedí a že si na určité veci citlivejšia ako ostatní tak prečo si sa toho teda nechopila, a nezačala rozvíjať svoje vnemy?
@andulqa Rozvíjať moje vnemy? Akože vedome ľuďom kradnúť energiu? Jediné čoho som si úplne vedomá je, že mám problém so spánkom. Často spím až do tretej poobede.. A som hore do noci.
No stále nie som presvedčená o tom, že by som niečo také dokázala. A vôbec, načo.. ak to nefunguje aj opačne.. že by som energiu odovzdala takým, čo by to potrebovali. Niektorým by som rada ublížila, ale ak sa to nedá vypnúť, nie je to dobrá schopnosť.
@mort nemyslím ubližovať, to je potom zneužívanie týchto vecí preto je dobre aby tí ludia nevedeli o tom že niečo také by dokázali keby chceli.... =D..ale naopak sú ludia ktorí by o tom mali vedieť
"citlivosť na energie, zvýšená schopnosť odhadnúť človeka, nočná aktivita, cez den ospalosť"
...ak má byť toto popis energetického upíra, tak ním som. ale je to podľa mňa hovadina. zvýšená schopnosť odhadnúť človeka hovorí o vyššej empatii a inteligencii, citlivosť na energie je vec ktorú si môže vypestovať každý, nočná aktivita zasa do určitej miery súvisí s inteligenciou (nie že by som si chcel lichotiť, ale výskumy dokazujú), a ospalosť cez deň potom logicky súvisí s bdelosťou v noci.
keď už robíš definíciu, tak ju sprav správne: energetický upír je človek ktorý vysáva energiu. a nezáleží na tom kedy je hore alebo kedy spí alebo čo, proste vysáva energiu, a to je jediná relevantná črta.
poznám takých?
hm. deti sú také, hlavne malé, cca do 5 rokov, a nerobia to schválne ani so zlými úmyslami, obvykle si to ani neuvedomujú, proste len z okolia čerpajú energiu ktorú potrebujú na prežitie, lebo v tej dobe ich "interné generátory" ešte nie sú poriadne naštartované. niekoho dospelého takého? jedného, ale ten bol na tom veľmi zle, lebo mal nešťastnú povahu, takže sa mu ľudia obvykle vyhýbali, takže nemal od koho čerpať.
nechce sa mi to tu rozvádza a o tomto type som veľa nepočula ale počula som o ľuďoch čo "pijú" z ľudí energiu..a verím v to... a poďte, pustite sa do mňa aká som hlúpa a ako je to nemožné
@mia246 prestan nikto sa do teba nepustí a ak áno tak to nerieš je to tvoj nýzor s ktorým súhlasím....áno sú takí veľa ludí to povie.... kto povie že nie tak si len zakrýva oči pred svetom...
Dávnejšie som o tom veľa čítala.. Samozrejme, existujú ľudia, ktorí vysávajú energiu (konkrétne môj profesor dejepisu či nie? ). Ale nechcem to nejako extra rozpitvávať, keďže som sa týmto tak okrajovo zaoberala asi pred 3-4 rokmi a dosť mi toho už vyfučalo z hlavy.
ale existujú ľudia, ktorí naozaj musia piť krv, inak by umreli, je to choroba na ktorej názov si absolútne nespomeniem, ale hovorovo fakt vampirizmus...
ako keď deti papajú omietku, lebo im chýba vápnik
oni papajú krv
samozrejme potom sa takí ľudia ľahko stanú posadnutí upírou tematikou a zvrháva sa to na gotické orgie
Dobre, u niektorých to može byť posadnutosť ale niekto to robí s rozumom, nehovorí o tom na verejnosti, má svoj okruh ludí ktorí sú ako on a nieje to pre nich ako závislosť. Krv je životodárna tekutina tak je v určitej miere zdravá, ale nie v prehnanom množstve. Samozrejme ak je tá krv zdravá bez nejakých infektov a chorob drog a podobne.... Viem že takých je tu vela okolo nás len o tom nevieme ..purenarcissism: "..a zvrháva sa to na gotické orgie" .. tu neni čo povedať, jedine LOL =D zaujímavé, ako to niektorí vidia =D
som presvedčená, že jedna moja kamarátka mi berie energiu, ale veľmi veľmi veľmi! viem to tak na 99% , ale tak čo už no
keď som s ňou, jak keby som bola vzduch, proste... nervy mám riadne vtedy , ale čo už, keď ju mám rada
a toto s tou ospalosťou cez deň na mňa dosť sedí .. ja fungujem oveľa lepšie v noci a cez deň sa mi nikdy nič nechce, ja len netrpezlivo čakám na noc .. stále
@purpledrug666 ona to nemusí robiť vedome aj mne sa stáva že ludia ktorí sú mi sympatickí a zdielam ich názory a zrazu sa s nimi bavím som s nimi v jednej miestnosti a odchádzam taká oťapená..... proste si naše energie nesadli tak ako ty s kamarátkou..... alebo proste je to o čom sa bavíme len o tom nevie ja sa napríklad učím cez noc, vtedy si viac zapamätám a mám lepšie výsledky.... cez noc a doobedu som hore a poobede si pospím.....snaž sa vytvoriť si vlastný denný režim. Ja som sa tak dakedy snažila nabehnúť na ten "bežný" príkladový ale nepomáhalo to... som pila cez den kávu aby som nezaspala a v noci som robila všetko pre to aby som spala.... Ale poviem ti, je to hlúposť =D
@andulqa veď ja netvrdím, že to robí vedome , len ma to štve, lebo keď s ňou niekam idem, kde je viac ľudí, tak to už mám totálne na **** celý deň, keď sme samé, je to v pohode, sranda a všetko
aj ja sa snažím učiť cez deň, ale nikdy sa nič naučím, ako napríklad aj teraz, viem iba v noci, takže zbytočne aj do seba tlačím informácie cez deň, nemá to na mňa efekt a celý deň som unavená, v noci akoby ožijem, no ja mám vytvorený ten režim, že spím v buse jak idem do školy alebo zo školy, lebo v noci nezaspím, ak nie som nejak maximálne unavená, že som dva dni nespala alebo tak , vieš, vtedy sa mi zrazu všetko chce a cez deň len chodím hore dolu a dokopy nič osožné nespravím
@purpledrug666 hej niektorí majú vypestovaný ten režim ale niekto nemusí mať a ide to samo, preto spomínam to že ja ked som sa snažila dostať to do normálu a cez den som pila kávu a cez noc pomaly aj tabletky na spanie, proste to nepomohlo, lebo moj mozog pracuje lepšie v noci, v noci je prúdenie energií trocha odlišné než cez den a mne to vyhovuje možno je to tak aj s tebou...
dedko môjho kamaráta pije denne asi 0.5 litra bravčovej, hovädzej, slepačej alebo zajačej krvi (chová si ich na bio potravinách ), lebo si myslí, že mu to pomáha na všetky choroby ale musím povedať, že je na 65 rokov naozaj až neskutočne energický a zdravý človek, vôbec nie je negativistický ani nikomu nevysáva energiu, ale vraj spí len 2-3 hodiny denne
no,pamätám sa na jedno dievča,ktoré rado ochutnávalo krv a aby som vedela ako chutí tá moja,dala som sa popichať ihlou aby "ma ochutnala" ....a to dievča doteraz žije medzi nami ako nenápadné a úchylné stvorenie! a je to @mayben !
@arcturus nie... máš psychických upíov ktorí z teba ťahajú energiu a z nej žijú a ty si unavený chorý a v depkách... a sú sangvinistickí (ak som to zle napísala, opravte ma) , ktorí sú tiež závislí na energii druhých ludi, ale získavajú ju formou krvi... a tiež môžu byť takí, ktorí robia oboje. Ten, kto vie pracovať s energiou okolo teba (ako si napísal) môže byť NAPRíKLAD taký liečiteľ, etc... alebo proste len človek, ktorý má dar.
ja to potrebujem mat prehodene, spat cez den a zit v noci, cez den fungovat neviem :/ a menim nalady ludom okolo mna dost rapidne, ale nie vzdy ich "vystavujem" v tom zlom zmysle
ehm.. pozerám the vampire diaries ale myslím, že ľudia, ktorý tomuto veria sú...divný, ako vraví sa že bez vánku sa ani lístok nepohne takže niečo na tom možno pravda je, lebo určite to nevzniklo len tak, ale osobne tomu neverím.
@alex458 hore je napísané, že nemá to spoločné s twilight ani vampire diaries tak asi si to nečítala, pretože som napísala že podobné príspevky tu nedávajte.. nieje to vôbec o tom... vampire diaries som ani raz nevidela akurát tak upútavku a ani som to nečítala... twilight som videla len prvú časť asi pred 4 alebo 3 rokmi (neviem kedy to vyšlo) tak prosím, nepíš hlúposti.
ABY TU NEBOLI HLúPE PRíSPEVKY ROZHODLA SOM SA NAPíSAť čLáNOK PRáVE NA TúTO TéMU, BUDE SA VOLAť VAMPíRIZMUS 21.STOROčIA ZACHVíľU SI HO BUDETE MôCť POZRIEť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Ale tycho ludi je vo svete dost
No to, že niekto z niekoho ťahá energiu je jasné, všetxi poznáme pocit, keď nás vysiluje nudná hodina... Alebo keď trebárs aj od kamaráta ideme úplne vyšťavení..
No stále nie som presvedčená o tom, že by som niečo také dokázala. A vôbec, načo.. ak to nefunguje aj opačne.. že by som energiu odovzdala takým, čo by to potrebovali. Niektorým by som rada ublížila, ale ak sa to nedá vypnúť, nie je to dobrá schopnosť.
"citlivosť na energie, zvýšená schopnosť odhadnúť človeka, nočná aktivita, cez den ospalosť"
...ak má byť toto popis energetického upíra, tak ním som. ale je to podľa mňa hovadina. zvýšená schopnosť odhadnúť človeka hovorí o vyššej empatii a inteligencii, citlivosť na energie je vec ktorú si môže vypestovať každý, nočná aktivita zasa do určitej miery súvisí s inteligenciou (nie že by som si chcel lichotiť, ale výskumy dokazujú), a ospalosť cez deň potom logicky súvisí s bdelosťou v noci.
keď už robíš definíciu, tak ju sprav správne: energetický upír je človek ktorý vysáva energiu. a nezáleží na tom kedy je hore alebo kedy spí alebo čo, proste vysáva energiu, a to je jediná relevantná črta.
poznám takých?
hm. deti sú také, hlavne malé, cca do 5 rokov, a nerobia to schválne ani so zlými úmyslami, obvykle si to ani neuvedomujú, proste len z okolia čerpajú energiu ktorú potrebujú na prežitie, lebo v tej dobe ich "interné generátory" ešte nie sú poriadne naštartované. niekoho dospelého takého? jedného, ale ten bol na tom veľmi zle, lebo mal nešťastnú povahu, takže sa mu ľudia obvykle vyhýbali, takže nemal od koho čerpať.
ako keď deti papajú omietku, lebo im chýba vápnik
oni papajú krv
samozrejme potom sa takí ľudia ľahko stanú posadnutí upírou tematikou a zvrháva sa to na gotické orgie
keď som s ňou, jak keby som bola vzduch, proste... nervy mám riadne vtedy , ale čo už, keď ju mám rada
a toto s tou ospalosťou cez deň na mňa dosť sedí .. ja fungujem oveľa lepšie v noci a cez deň sa mi nikdy nič nechce, ja len netrpezlivo čakám na noc .. stále
aj ja sa snažím učiť cez deň, ale nikdy sa nič naučím, ako napríklad aj teraz, viem iba v noci, takže zbytočne aj do seba tlačím informácie cez deň, nemá to na mňa efekt a celý deň som unavená, v noci akoby ožijem, no ja mám vytvorený ten režim, že spím v buse jak idem do školy alebo zo školy, lebo v noci nezaspím, ak nie som nejak maximálne unavená, že som dva dni nespala alebo tak , vieš, vtedy sa mi zrazu všetko chce a cez deň len chodím hore dolu a dokopy nič osožné nespravím
no dorbe, priznávam, áno som besná upírica! (ale len kusok )
@andulqa never tej satanáške! ja vôôôôbec nie som úchylná!
btw díky za príspevky