tak pivne ako pivne, aj ti vypracovani chlapci budu raz mat pretrcajuci pupek. to patri k manzelstvu a spravnej zivotosprave ja vlastne splnam vsetky podmienky byt manzelom (plesiviem a brucho stale rasitie) len chyba ta stastna deva, ktora by sa o to vsetko postarala, aby to bolo efektnejsie...aaach.
nikdy nechcem a dúfam ani nebudem mať brucho, lebo mať bruch a tenke ruky a nohy, to vyzerá dosť blbo väčšina chalanov ak dopadne keď chce silou mocou prirať
@frxxx ja by som skor povedal ze to je ten moj metabolizmus..hh..ale aj tak..nezda sa mi zeby som ho nejake velmi viditelne mal...ale aj tak tam niekde je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
pozdravuju ta homosexualni raperi!
kym si dovidime na pipika tak je nam to jedno a nezmeni to ziadna priatelka =D
Na mna sa skor stazuju, ze som chudy, tak neviem, asi by som mal pracovat na nejakom
tak ja mam ako také možno ani nemam len sa mi to zdá ale to pivné sa mi tam v mojom pripade nehodií pivo nepijem nechutí mi bléé :!
ja ho mám zdedené
oblizal som mu nohy, lolovi sestprstemu..
@dudri sme na tom rovnako aj to plešivenie je tragické
ja nwm ci je pivne ale tlsty som no moze to byt pivne bo pijem kazdy vikend
To je moj pripad, aj ked v mojom pripade to ani nie je tak pivne bursko, ako skor nasledok prace v kancelarii a minimum pohybu
ved komu by sa nepacilo tvarovane brucho, ze?
.. keď sa vám to páči