mne osobne chuti velmi saris cerveny pomaranc (uz sa tesim na velky saris kde je vsetko pivo za 0,70€!! ) a bazant citron baza mata ten je super velmi :letim:
aj citrón sa dá, ale tie bazové a mätové sú dosť hnus. kamoška bola teraz v anglicku a tam vraj majú kiwiové, a že tiež pekne nechutné. už nevedia ľudia čo od dobroty.
@jarmulkazidan@9 tak si treba prečítať zloženie a kupovať kvalitný, nie tekuté plasty v plechovke plné glukózového sirupu, farbív a kyseliny citrónovej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Smädný mních radler grapefruit
Argus radler malina
potom už jedine
Kofola citrus
Jablkový mošt (100% jabl. šťava)
mne osobne chuti velmi saris cerveny pomaranc (uz sa tesim na velky saris kde je vsetko pivo za 0,70€!! ) a bazant citron baza mata ten je super velmi :letim:
chcem ochutnat ten novy zazvorovy ale bojkam sa
Pravda.
@nataliya ja som sa tiež na nho dlho chystala a potom ked som si ho kupila tak nič moc asi najslabší zo všetkých čo som okoštovala
Smädný mních citrón
Každopádne klasické pivo vedie nad hocijakým radlerom ...
A dam si len obcas...
aj citrón sa dá, ale tie bazové a mätové sú dosť hnus. kamoška bola teraz v anglicku a tam vraj majú kiwiové, a že tiež pekne nechutné. už nevedia ľudia čo od dobroty.
a vždy si dám radšej cider ako radler