hmmmmm no same diskusie o veciech co najdete na kazdom serveri podobne ze ako ziskat chalana co mam robit ze moj priatel chce sex (a pritom ma 13-15 rokov a tak)
dajme si neco ine co hovorite na pivo na mok ktory sprevadza ludi po starocia tisicro
mne najviac chuti kruzkovany Budvar. Je to vynikajuce pivo, ktore sa da dostat len v malo podnikoch na Slovensku. Ale viem kde je take pivo v KE odporucam, je to najlepsie co som kedy pil.
pivo? kokso..sak to je najgenialnejsia vec aku clovek vytvoril....zboznujem ho...aj tie stavy po nom secko a hlavne belgicke..mnam duveeeel...hoegaarden atd atd atd..proste pivo je bozi zazrak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
kto sa ku mne prida?
jasnacka pijem a pit neprestanem
a inak je zdravsie ako vino
nooooo ja si teraz davam vinko ale len trocha a nechuti velmi dobre....... samemu
jasnacka pijem a pit neprestanem
a inak je zdravsie ako vino
v tom mas uplnu pravdu
Ale osobne som skôr zastancom dobrého vínka
hmmmm 10 to je este len na zahriatie.......... take male
Malé, veľké, svetlé, tmavé, pivo, pivo, pivo, pivo
Muži, ženy, deti, starci, pivo, pivo, pivo, pivo
Doma, v práci, za volantom, pivo, pivo, pivo, pivo
Pivo to je zradný nápoj,
obsahuje tvrdý náboj, pivo je zákerný nápoj.
Pivo to je zradný nápoj,
obsahuje tvrdý náboj, pivo je zákerný nápoj.
ooooooo ..
Na zdravie aj na vracanie, pivo, pivo, pivo, pivo
Na oslavu aj na žiaľ, pivo, pivo, pivo, pivo
Za drobné aj za výplatu, pivo, pivo, pivo, pivo
Na rodinné rozvracanie, pivo, pivo, pivo, pivo
pred chvilou som dopil stvrté é é éé
mňam
Si mi teraz ulahodil..nepoznám lepší song o pive ako spravila Zóna A...to treba proste zažiť..punkový festival...a PIVO:::
It: S Ciernou Horou suhlasim fakt jedno z naj piv ake su... ale osobne u mna vedie pivo Pegas (vyraba si ho jedna krcma v Brne ) a Plzen
najlepsie sa take pije pri compe