čierna hora je super ale keď sme ich raz vypili 16 a boli to 14tky tak to nebolo až tak super ale až ráno ale ešte mám rád starobrno myslím že české sú o niečo lepšie,,, nakoľko tam oni majú malé pivovary a keď si zájdeš do pivárne na také pivečko tak to nemá konkurencie chuťovo také pivá ako sú u nás a kúpil ich haineken sú už strašne podobné medzi sebou...
@raper20 slovenske piva sa nedaju absolutne porovnavat s ceskymi. ceske pivo takmer neexistuje zle, top su plzen, krusovice, gambrinus.. no a mimo ceskych stele artois a samozrejme heineken
Pre mna su najlepsie piva tequillove ktore sa robia nejako inak ako klasicke..
No a potom ochutene napr. citronove, grepove..
Klasicke pivo v obchodoch je podla mna nechutna voda
Staropramen 11ka, plzen, budvar, a z domacich Saris, ktory na zapade moc necapuju, a vzdy sa nan tesim, ked idem do tatier take robotnicke pivo, take chlapske
Pivo mozem. Skusal som mnoho druhov piv aj roznych zahranicnych ako belgicke, nemecke, rakuske.... ale ktore sa mi dostali tak vyrazne do popredia a mam ich rad:
1) Paulaner
2) Hoeaagarden
3) La Chouffe
4) Plzen
Naopak nedokazem vypit Saris, Corgon a obdobne mydlove vody.
tak budwar, stella mi chutí, ale chutí mi aj Argus z lídlu hlavne keď ho majú v akcií za 0,39€ a Kelt mi tiež chutí a keď sa pošťastí nájsť ho kauflande za 0,85€ - 0,99€ centov tak je to výhra dňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
možno najlepšie portér tmavé 19tka, alebo niečo medzi 15tkou - 19tkou, proste nejaké medové pivo.
No a potom ochutene napr. citronove, grepove..
Klasicke pivo v obchodoch je podla mna nechutna voda
1) Paulaner
2) Hoeaagarden
3) La Chouffe
4) Plzen
Naopak nedokazem vypit Saris, Corgon a obdobne mydlove vody.