zaujíma ma, či sa radi opíjate z piva, či máte radšej svetlé alebo tmavé, koľko musíte vypiť, aby ste sa opili a či sa radšej opíjate z piva alebo z tvrdého
z piva sa tak lahko neopijem,tych 5velkych by urcite muselo byt aby som sa trocha opil,radsej svetle ale aj tmave je dobre,a z piva sa neopijam tak radsej tvrde
@fxx no ale vazne to este aj kamoskina mama mi davala nejaky maly poharik s likerom nech si pripijem na jej vyrocie a ja ze nech mi tam naleje vodu a na silvestra detske disney sampanske 4ever
pivo pijem, ked nechcem pit tvrde a na to, aby mi zacalo byt veselo tak 5 nalacno... ale na druhy den mi je po pive zle nedobre... az na par znaciek, ktore su bleee pijem vacsiunu a hlavne capovane svetle...
pivo moc nepijem, len tak dve -tri a mam dost, lebo mi byva zle od toho.. opit sa z toho neopijem, ale je mi zle.. to uz ani nehovorim, ked si dam k pivu neco tvrdeho .. tak radsej tvrdee na opitie
pivo,mam rada...svetle najcastejsie,ale tak ani tmave neni zle...opit z piva,no 2 razy sa mi to stalo,na takej akcii kde bol proste sud,piva......takze,a to som vtedy ja nvm nejak 8-10 piv,uz mala v sebe..co,uz no..
ja už som sa opila z piva .. bolo to na rachote, ale fakt,,, namiesto vody pivo, namiesto všetkého pico.. Viem, že popri tom som si dala aj kus hrušky, ale tak s čím zapiť, keď len pivo a víno bolo tak zase len to pivo ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
To by som ich musel dať aspoň 12
okamzite sa chod najebat
ved na neakych oslavach..nemas dovod byt abstinentka ked si este vobec ale vobec nepila..
ci ves co radsej to ani neskusaj lebo ti to zachuti a bude z teba alkoholicka
A s tým opitím to je rôzne, záleží od toho, s kým ho pijem , aké pijem a či som nalačno, či je moc slnečno a veci podobné
z piva sa nedá opiť? no to by som si kukol ako sa to nedá
pivo + rum - najlepšia kombinácia...
svetlého mám rekord 21 pív ale nepamatám si mnoho a je to na shit v kuse šťať a nesmierna bolesť hlavy
a z tmavého nevypijem veľa...to je skôr taká chuťovka...
z piva sa opit da, a dam za to kludne ruku do ohna, ze aj menej ako 12 ich potrebujes