Ludia povedzte mi, preco ludia hovoria ze boli ´cebaci na hodokvase slabi? podla mn a boli super a myslim ze tam bola ja lepsia atmosfera ako napr. v brne...boli ste?je mozne ze som len zaujata a ze by som na nich nikdy nepovedla ze mali zly koncert...ale
No bol som na Hodokvase. Taktiez som bol na Placebe a podla mna stali zahovno. Den predtym som bol na Red Hot Chili Peppers v PL Katowiciach a to sa neda porovnat. Tusim kazda kapelka na ktorej som bol na Hodokvase (Polemic, Horkyze, Zona A, Apollo 440, Machinehead, Korn) boli lepsi nez Placebo. Ti hajzli ani nepozdravili, ziadna interaktivita s publikom proste nic. A ti co hovoria ze boli dobri tak to je asi jedina kapela co pocuvaju. A nehovorim ako niekto co ma od nich 2 ci 3 albumy, mam celu diskografiu. Oproti Kron a Machinehead, co som pocul prvy krat, nemam od nich ani ziadne CD to bola sracka. Na tychto kapelach som sa aspon skvelo zabaval aj ked som dokopy nic nepoznal. Takze asi tak, kazdopadne 22.7. idem na rolling stones a to bude brutal supa jak hovado
placebakov milujem, mam od nich celu diskografiu, remixyi, koncerty, klipy, proste all. a myslim, ze na hodokvase boli uplne super. to ze "nespolupracuju" s publikom je podla mna ich sposob. venuju sa proste viac hudbe. kukla som si apollo440 a ti komunikovali az moc. az mi to pripadalo prehnane...
no a red hot to je kapitola sama o sebe, niezeby som ich milovala, ale ich hudba je unikat
a placebaci sa pozdravili mam to nahrate v mobe, asi ti to unikl
ja som isiel na hodokvas hlavne kvoli koRnu...ale ked som videl Placebo tak ma to hned chytilo ...jednoznacne najlepsi koncert na festivale...az potom koRn...i ked na koRn som sa viac zabavil ale Placebo mali lepsi koncert...parada bola aj na Apollo 440...
Placebo boli fajn...ako od svojej veľmi obľúbenej kapely som čakala strašne veľa nehovorím že ma sklamali...samozrejme Brian Molko live waaw...zážitok na celý život a to že zahrali dost starších vecí a tak...spokojnosť, ale stále tomu niečo chýbalo...
Tak bola som na hodo hlavne kvoli kornu, tak ale co sa placeba tyka...hrali v celku dobre no bolo to moc take...ze v zmysle prisli, odohrali, odisli.nejak im to zily netrhalo ze hraju...
Placebo na Hodokvase bolo akoby ste si doma pustili CD......taketo vystupenia nemam rada..... Ked to porovnam s inymi kapelami ci uz na Hodaci (Apollo 440, Machinehead, Polemic)alebo na Pohode (The Hives, Mando Diao, Basemen Jaxx), tak boli fakt o nicom....aj opera SND na Pohode bola 100x lepsia ako oni
placebo bolo super, mne sa zase nepacilo apollo440, pre mna boli najvacsim sklamanim.rozhodne som sa viac zabavil na pohode, hives, mando diao, skveli ludia...
Som bol na rolling stones v Brne. Tomu hovorim koncert za ktory sa oplati dat prachy. Aj keby som dal zan 5000 tak sa to oplati. Oni nielen ze popici hrali, ale aj taku show spravili ze AZ! Najlepsi bol Jagger: Dobry veceer Brnou, thoto je moja kapelaaa! Ten dedko je nesmrtelny
mňa placebo nebavý, dva tri akordy furt dokola ,celú pesničku a mrmlavý hlas tranzvestitu dotoho, no to je fakt náter, na ich koncerte by som musel vypiť 5 káv aby som nezaspal
Placebo bolo podla mna super, a to mam aj oblubenejsie kapely jak su oni. Korn mi pripadal jak keby hrali jednu dlhu hodinovu pesnicku, stale to iste... na apollo som sa velmi tesil ale to bolo pre mna sklamanie
ja som na hodokvase bohuzial nebola, nemala som cas ale z toho co som pocula a citala si nemyslim ze boli slabi. a to ze nekomunikuju s publikom neni pravda...komunikuju cez ich songy, a to staci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nebola som, ale myslim si to stale
placebakov milujem, mam od nich celu diskografiu, remixyi, koncerty, klipy, proste all. a myslim, ze na hodokvase boli uplne super. to ze "nespolupracuju" s publikom je podla mna ich sposob. venuju sa proste viac hudbe. kukla som si apollo440 a ti komunikovali az moc. az mi to pripadalo prehnane...
no a red hot to je kapitola sama o sebe, niezeby som ich milovala, ale ich hudba je unikat
a placebaci sa pozdravili mam to nahrate v mobe, asi ti to unikl
kazdopadne oplatilo sa tam ist a atmosfera bola fakt super...na placebo by som sa rad pozrel aj niekedy v buducnosti