a pre veľa ľudí je príliš depresívny ja sa v tom vyžívam nie v depresiach ale v precitovaní toho všetkého občas sa cítim že mi uz z neho prepína a ešte sa mi ajs taršne výzorovo pášči a túžim ísť na jeho koncert lenže teraz nekoncertuje v europe mali iba jedena to bolo včera PRI nemecku
ze ich ma malo ludi rado? zmen prostredie =D okolie..ludi..
mam rad asi dva-tri prvotne albumy.. a najradsej mam.. Without You I am Nothing, Special Needs, Centrefolds, You Dont Care About Us, Special K, Every You Every Me, The Bitter End, Follow The Cops Back Home, American Blue, atd atd..
a cover Where Is My Mind je naozaj zlym vtipom ako vsetky ostatne ich covers... posledny album sracka..
no ako nic v zlom, ale vazne sa mi to dako nezda.. keby bol naozaj z nicoho nic po pol roku cebo gig tak by bol zaspamovany cely fb (myslim cebo stranky + placebo slovakia napriklad..
a co viem, molko mal byt na jednom feste ako Dimitriho host a ani tam nesiel tak pochybujem, ze by isiel do takehoto gigu..
a k otazke, v europe najblizsi rok a pol urcite nie (ani nikde inde)
no ja sa hádať nejdem ešte som s ním nebola lebo ešte ostal v nemecku ale toto mi vravel ked tam šiel ..........joj a škoda že nikde nieje ja to stále hľadám a nič proste dúfam že začnú niečo organizovať
jj bola som... okej no, daj mi vediet potom bo ja sa tiez nechcem hadat, llen hovorim, ze keby mali nieco urcite by som o tom vedela a ohladne tohto nie je nikde ani na nete nic popisane
mám ich veľmi rád...hoc ten posledný album...nedepresívny Molko,je depresívnejší,ako čokoľvek iné dúfam,že daľší album,bude opäť výborný a nie iba občas celkom dobrý...ťažko vybrať naj pieseň,ide asi o okolnosti a rozpoloženie mysle...a hneď si ich aj idem zapnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ja osobne nie, Molko má hlas ako žena a to ja nemusím. ale hudba je fajn
mam rad asi dva-tri prvotne albumy.. a najradsej mam.. Without You I am Nothing, Special Needs, Centrefolds, You Dont Care About Us, Special K, Every You Every Me, The Bitter End, Follow The Cops Back Home, American Blue, atd atd..
a cover Where Is My Mind je naozaj zlym vtipom ako vsetky ostatne ich covers... posledny album sracka..
a co viem, molko mal byt na jednom feste ako Dimitriho host a ani tam nesiel tak pochybujem, ze by isiel do takehoto gigu..
a k otazke, v europe najblizsi rok a pol urcite nie (ani nikde inde)
no poviem ti, ze toto leto sa ich asi nedockas