Možno už takáto podobná diskusia už založená bola,ale čo si myslíte o Placebo? v poslednej dobe ich často počúvam hlavne pesničku Pure Morning...majú jedinečný štýl...
co ja viem...pocuvavala som to len vtedy, ked som mala nie ze depku, ale blbu naladu...inac maju dobry text v piesni InfraRed, ak poznas abo trosku rozumies co si napisala tu piesen, maju novy album? bo uz stracam prehlad
inak ak ste na nich boli na ich koncerte na hodokvase... tak ja mám zážitok na celý život. ja som bola v tranze alebo ako to nazvať. fakt pecka a ou. no, milujem ich!!! brian molko forever!!! ale myslím, že dosť upadli. aspoň mám omnoho radšej ich staršie albumy... takpovediac zkomerčneli v mojich očiach. ale je to len môj názor... a možno nesprávny. aj tak ich mám rada uhm, milujem
no ist na ich koncert ...jeden z mojich zivotnych cielov...raz sa mi to hadam podari casom ale je pravda ze su skveli aaa proste maju svoj vlastny styl ...prsote hned je jasne ze su to oni aaa tak parada
no... mám v podstate všetky štúdiové albumy, rare veci a b-sides, koncert a akustický koncert... na dvoch som bola, mám fotku s basákom, Briana tajne milujem a kvôli nim som si kedysi nafarbila vlasy načierno...
nie... placebo nemám vôbec rada...
a tak... škoda, že odišiel bubenník, na ďalší koncert si asi dosť dlho počkám...
inak rozumieť textom placeba? tie si vysvetlí každý len po svojom, pretože molko má taký štýl, čo sa textov týka, že nikdy nemajú jednoznačný zmysel...
a páči sa mi,ako majú zladenú basu a gitaru
a milujem I Know, lebo tam je didgeridoo aj djembe... a môj naj album je Without You I´m Nothing...
su super, jak z inej dimenzie , ale najlepsie su tie starsie veci to nove uz je take komercne ~_~ nepocula som toto od nich sice vela ale uz dlho si planujem daco stiahnut , dako mi to vzdy vyfuci XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak ak ste na nich boli na ich koncerte na hodokvase... tak ja mám zážitok na celý život. ja som bola v tranze alebo ako to nazvať. fakt pecka a ou. no, milujem ich!!! brian molko forever!!! ale myslím, že dosť upadli. aspoň mám omnoho radšej ich staršie albumy... takpovediac zkomerčneli v mojich očiach. ale je to len môj názor... a možno nesprávny. aj tak ich mám rada uhm, milujem
nie... placebo nemám vôbec rada...
a tak... škoda, že odišiel bubenník, na ďalší koncert si asi dosť dlho počkám...
inak rozumieť textom placeba? tie si vysvetlí každý len po svojom, pretože molko má taký štýl, čo sa textov týka, že nikdy nemajú jednoznačný zmysel...
a páči sa mi,ako majú zladenú basu a gitaru
a milujem I Know, lebo tam je didgeridoo aj djembe... a môj naj album je Without You I´m Nothing...
a tak,no
ja som v každej placebo téme, lebo som najväčšia fanynka na SVK!
grietusha tak ja som druhy