už ked dojde na to že ti je do plaču,rozplačeš sa, tak Koli čomu??...alebo koli komu..???a čo ti pomáha aby si bol,bola na tom lepšiee? alebo si skôr človek taký že Neplačeš a dusíš v sebe smútok a nedávaš to najavo?
no ja to poviem asi tak všeobecne... je známe, že plač, resp. slzy sú jedným zo spôsobov uvoľnenia emócií... okrem plaču však môže nastať aj smiech, z ktorého sa za nejaký okamih môžu stať aj slzy (buď slzy smiechu alebo slzy plaču), takisto môže okrem týchto dvoch stavov nastať aj veľký hnev, ktorý je zo všetkých týchto spomenutých reakcií asi najhorší... a čo sa týka mňa osobne... záleží od okolností o čo alebo o koho konkrétne ide...
kedysi sa mi slzy spustili pri kažej kravine, často i z hnevu.. ale v poslednej dobe, akurát dnes som nad tým uvažovala, to akosi nejde... aj keď mám stav, že nedávno by ešte všetko okolo bolo zmáčané, tak mám maximálne zvlhnuté viečka, ani len slza nekvapne.. nechápem
no a keď trpím, tak je to kvoli ľuďom, takže plačem pre ľudí, ale aj tak plačem len a len zo svojej viny... to, že ma niekto rozplače, nie je jeho vina, ale moja, pretože dotyčný určite nemal zámer ma rozplakať, tým pádom, je to len o mojom pocite a príčina je v ňom
a pocitov sa tak ľahko zbaviť neviem, takže si uvoľním emócie až dokiaľ nebudem schopná plakať ďalej a vtedy je to fajn... vyplakať sa treba stále
väčšinou všetko dusím v sebe,čo sa potom preukáže aj na mojej sústavnej nervozite...už keď som fakt na dne,sa rozplačem poriadne a potom už nie som nervózna,ale parádne zdeptaná...
placem rad ..najcastejsie od stastia , pri filme alebo ked pocujem nejaky smutny pribeh cloveka ..ale kvoli osobnym problemom malokedy..sice i to sa stava
Ja už som dlho neplakala..vykompenzovala som si to minulý rok keď plač bol na dennom poriadku skoro vždy...a keď už na to príde, tak len kvôli láske..ale nie kvôli nejakej povrchnej bezvýznamnej...
obcas sa stane ze uz mam slzy v ociach ale tak zeby som sa rozplakal tak nie..no ale ked som ozraty a sa rozpravam s dakym o urcitych veciach tak placem jak maly
dusim v sebe smutok v spolocnosti a furt sa usmievam.. ale doma placem skoro kazdy den.. vecer, ked ma nikto nepocuje.. castokrat sa rozplacem aj v skole ked nechcem ked mi daco kamosky povedia.. a inak placem kvoli jednej osobe
Plačem skoro každý deň, som asi dosť citlivý človek
Ale najčastejšie kvôli hlúpostiam... Kvôli ľuďom, čo sa zo vôbec nestoja, alebo naopak kvôli tým, čo za to stoja a ja som spravila niečo, čo som nemala... Alebo len tak, kvôli naozaj nepodstatným veciam, pri filmoch a knihách... Toť vše
niekedy ten smútok držím v sebe.. ale v poslednej doby sa vyplačem kamarátke .. a dost pri tom aj alkohol pomáha.. a niekedy len tak sama pre seba plačem jednoducho do vankúša a myslím si, že všetko je zlé.. a potom mi dojde že aký vlastne mám krásny život!!
Plač sa ku mne nehodí. Preto neplačem nikdy. Ani na pohreboch, ani na svadbách, proste nikdy. Život ma naučil neplakať. Ak by som mal plakať za každú ranu od neho, tak by som reval ako decko. Ale vážim si svoju vážnosť natoľko, že sa nepoddávam emóciám.
kedysi som plakavala strasne vela, mohol za to jeden dotycny kreten a samozrejme aj moja hlupost a zaslepenost. teraz som neplakala uz strasne davno, som spokojnejsia aj stastnejsia
a naposledy mi vyhrkli slzy pred dvoma mesiacmi, no boli to slzy dojatia, ked sa narodila mojej velmi dobrej kamaratke dcerka
Kazdy clovek sem tam place. Ja som ten typ co si tak place sam sebe v tichosti.. Dusim to v sebe. Celkom zavidim ludom, ktori dokazu plakat ach ako by som niekedy bol radsej, keby som mohol to zo seba dajako dostat.
No a kvoli komu alebo comu sa da plakat.. No plakat clovek moze len z inych ludi a z toho, co dokazu napachat pripadne ked neurobia to co by mali a tak podobne. Najcastejsie z placeme kvoli ludom, ktorych milujeme, pri tych druhych to predsa nema vyznam
A co mi pomaha ? No to je predsa jasne, priatelia. Pomahaju niest bremeno, pripadne sa im clovek moze aspon vyzalovat, ked uz nevie plakat. A este mi pomaha relativne dost, ked si nieco zabrnkam na gitare, nic svetoborne, ale nieco tak .. neviem proste pomaha mi to A ked uz nezaberie ani to, ani to, pustim si dajaky taky ten sladakovy smutny metal a casom sa z toho dajako dostanem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale inak.. hej občas.. ale vždy je to kvôli "komu".. ale predtým som častejšie.. teraz už tak často nie..
a plačem keď mám krámy...vtedy som strasne rozcilivená
a plačem i tedy ked ma niekto strasne sklame alebo ublizi...
no a keď trpím, tak je to kvoli ľuďom, takže plačem pre ľudí, ale aj tak plačem len a len zo svojej viny... to, že ma niekto rozplače, nie je jeho vina, ale moja, pretože dotyčný určite nemal zámer ma rozplakať, tým pádom, je to len o mojom pocite a príčina je v ňom
a pocitov sa tak ľahko zbaviť neviem, takže si uvoľním emócie až dokiaľ nebudem schopná plakať ďalej a vtedy je to fajn... vyplakať sa treba stále
Keď mi rodičia po miliónty raz povedia,že som to najhoršie,čo ich v živote stretlo, že som im zničila celý život, že som jebnutá piča a pod...
Keď mi zakážu to, po čom najviac túžim..
Keď zomrie,niekto koho som mala veľmi rada.
Keď si spomeniem na chvíle s človekom,ktorého som veľmi ľúbila...A viem,že sa tie chvíle už niekdy nevrátia
ale inak len tak občas
Ale najčastejšie kvôli hlúpostiam... Kvôli ľuďom, čo sa zo vôbec nestoja, alebo naopak kvôli tým, čo za to stoja a ja som spravila niečo, čo som nemala... Alebo len tak, kvôli naozaj nepodstatným veciam, pri filmoch a knihách... Toť vše
Ale už som plakala aj kvôli birdzu!
Ale raz som plakal ked mi brat rozdrbal lego
teda davno z mojho pohladu.. ale ano placem..
sice nie vtedy kedy by to cakali ostatni ludia, ale to nie je podstatne..
a naposledy mi vyhrkli slzy pred dvoma mesiacmi, no boli to slzy dojatia, ked sa narodila mojej velmi dobrej kamaratke dcerka
No a kvoli komu alebo comu sa da plakat.. No plakat clovek moze len z inych ludi a z toho, co dokazu napachat pripadne ked neurobia to co by mali a tak podobne. Najcastejsie z placeme kvoli ludom, ktorych milujeme, pri tych druhych to predsa nema vyznam
A co mi pomaha ? No to je predsa jasne, priatelia. Pomahaju niest bremeno, pripadne sa im clovek moze aspon vyzalovat, ked uz nevie plakat. A este mi pomaha relativne dost, ked si nieco zabrnkam na gitare, nic svetoborne, ale nieco tak .. neviem proste pomaha mi to A ked uz nezaberie ani to, ani to, pustim si dajaky taky ten sladakovy smutny metal a casom sa z toho dajako dostanem.
No a jasne vzdy je to koli cloveku......