samozrejme, mala som 12, keď ma postihlo šialenstvo menom Superstar, nad posteľou som mala zdenku prednu a mala som chuť si tam dať aj bezdedu, ale na to som sa až moc hanbila pred svojimi bratmi. a keď som mala asi 14, mala som tam samy green day, billy talent a iny "ťažky punkrock" z kamarata a brava, a do toho james blunt no už som z toho vyrastla, navyše mam novu izbu a steny, čiže naši by ma zabili. teraz by som chcela začať niečo podobne s porcelanovymi babikami, hrozne sa mi to pači, ale nemam to kde davať, radšej budem zbierať pogy, hehe
Plagátov som mala kopu lenže nebola nimi oblepená izba. Mama sa na to sťažovala tak to potom šlo dole. No a či som zbierala niečo iné?Jasné rôzne nálepky,pogy, tie obrázky z tých zápisníčkov, karty,pohľadnice,dokonca som zbierala aj servítky.Všetko z toho ma prešlo...Po najnovšom si nechávam lístky z kina,ale iba z filmov na ktorých som bola ja.
njnj tiez som mal oblepenu celu izbu...teraz mam len jedne velky plagat taky take male decko s vycesanym harom co sedi na motorke a to osm dostal na narodky od brata
okrem toho plagátu 2Paca ktorý mám doteraz na dverách som asi nikdy žiadny nemal... také tri roky tam už môže byť a bude tam kým nebudú nové dvere hokejové kartičky som samozrejme zbieral, mám ich ešte odložené, tak ako kartičky pokémonov
smaozrejme am ich aspon milion ked som bola mensia som mala tatu, britney, lindsay..a podobne..hovadiny teraz mam normalnejsie veci(teda myslim)+hokejove plagaty a anie to az tak nahusto ako bejvavalo
jj mala som aj ja, nalepila som si na stenu vsetko co bolo v casopise, bez ohladu na to, ci som to pocuvala alebo nie nedala som na stenu len plagaty kde sa mi nepacilo jak na mna pozeraju ... myslim ze som mala aj plagat pariacich sa korytnaciek
zbierala som,este ich mam dost, ale mala som vylepene len v dvanastich - viem ze som mala Nelly Furtado,Rihannu,Fergie,Beyonce a Avril Lavigne =D normalne sa hanbim uz za to...=D=D=D len tu Svril by som si teraz nechala=D ale sme prestahovani len nieco cez rok takze nasi by neboli moc nadseni...a nejak sa mi to teraz neziada lepit=D ja som s mojimi zltymi stenami spokojna=D=D=D
nikdy ma to neprepadlo. odkladala som si pár plagátov z časopisoch, ale na steny som ich nikdy nenalepila a časom som ich vyhodila ale ešte kým som mala takých 9 rokov, mali sme na dverách obrovské plagáty ninja korytnačiek, boli úžasné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
matka mi ich nedovoli vesit po izbe
a zbierat zbieram vsetko možne... hlavne veci suviasiace s oblubenými kapelami- popripade vseobecne veci o hudbe a umeni......
Ja som sa už asi narodila ako zberatel a nemyslim že ma to niekedy prejde
A zbieral som skoro všetko.. hokejové kartičky, céčka, pogy.. dokonca aj voňavé stromčeky do auta
Plánujem obriu periodickú tabuľku a raz si zoženiem Keep calm and carry on.